Αρχική Τελευταία Νέα Αυτό ειναι που ονομάζω φρέσκα μυαλά, μιλάμε για απλά και αυτονότητα πράματα

Αυτό ειναι που ονομάζω φρέσκα μυαλά, μιλάμε για απλά και αυτονότητα πράματα

Με ενδιαφέρον αρχίζω να παρακολουθώ τις αναρτήσεις του νεαρού υποψηφίου για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού και οι οποίες συνοδεύονται και με παραστατικές αφίσες.

Προχθές σχολίασα το θεμα με τους ανθώνες-πασαλακια σαν μεταχρονολογημένο λέγοντας το αυτονόητο που χρειάζεται η πόλη και οι δημότες, πεζοδρόμηση του κέντρου χωρίς καν πεζοδρόμια.

Η νέα ανάρτηση του φίλου αναφέρεται σε ηλεκτρονική σήμανση των οποιονδήποτε χώρων στάθμευσης υπάρχουν στο κέντρο έτσι που ο καθένας να μπορεί να παίρνει πληροφόρηση γι αυτούς, διαθεσιμότητα και τιμή, μέσα από το κινητό του, κάτι πολύ εύκολο κι’απλό όσο κι αν ακούγεται σε κάποιους κάτι εξωπραγματικό.

Επίσης ο νεαρός φίλος λέει ακόμη κάτι απλό και παντελώς αυτονόητο, έτσι θα έπρεπε να ήταν, ότι δηλαδή χρειαζόμαστε πολυόροφους χώρους στάθμευσης στο κέντρο. Και ναι αυτό είναι κάτι που μπορεί να το καταλάβει κι ένα νεογέννητο μωρό. Δεν το σχεδίασε και ούτε το προώθησε δυστυχώς η νυν Δημοτική Αρχή.

Αυτές οι μέχρι τώρα αναρτήσεις του φίλου, με τις οποίες και συμφωνώ και διαφωνώ, είναι τέτοιες από αυτές που χαρακτηρίζω φρέσκα μυαλά. Και η Λεμεσός και η Δημοτική Αρχή χρειάζονται φρέσκα μυαλά και μακάρι να υπήρχε μια τέτοια επιλογή και για την κορυφή της πόλης μας. Και το λέω αυτό με όλο τον σεβασμό.

Παρθέτω αυτούσια την ανάρτηση του υποψηφίου πιο κάτω για να είμαι σωστός και θα ήταν χαρά μου να δώ και άλλες τέτοιες τοποθετήσεις, αναρτήσεις, αλλά που να είναι και πιο ολοκληρωμένες. Όπως για παράδειγμα, ναι θέλουμε πολυόροφους χώρους στάθμευσης ταυτόχρονα όμως  και με την πλήρη πεζοδρόμηση του κέντρου.

ο ΛΕΜΕΣ ιος

Χώροι στάθμευσης ώρα Μηδέν – Δημιουργία εφαρμογής(app) εξεύρεσης χωρών στάθμευσης

Η ποιότητα της ζωής μας δυστυχώς μειώνεται λόγο της δυσκολίας εξεύρεσης χώρου σταθμεύσης. Η προσπάθεια εξεύρεσης χώρου ιδιαίτερα τις ωρες αιχμής ΣΚ και βραδινές ώρες μπορεί να πάρει ώρες ή και να οδηγηθεί σε αποτυχία. παραίτητα πρέπει να δημιουργηθούν άμεσα πολυώροφοι  χώροι, άμεσα όμως μπορεί να απαυλυνθεί το πρόβλημα με την δημιουργία εφαρμογής ενημέρωσης για τη διαθεσιμότητα των υφισταμένων χώρων, επίσης μπορούν να ενταχθούν και οι ιδιωτικοί χώροι με ενημέρωση για το κόστος.

 …

image