Αρχική Τεχνολογία Η Microsoft επενδύει στις τρεις διαστάσεις

Η Microsoft επενδύει στις τρεις διαστάσεις

H Microsoft, σε ένα ειδικό Windows 10 event κάνει πιο εύκολη τη ζωή των developers που θέλουν να ασχοληθούν με το 3D animation. 

To Microsoft Windows 10 Creator Edition, φέρνει με τη μορφή του Update, εργαλεία δημιουργικότητας στους developers, τόσο σε 2D όσο και σε 3D παλέτες. Με την κίνηση της Microsoft, το 3D animation γίνεται πολύ πιο εύκολη διαδικασία, όπως και η παραγωγή του αντίστοιχου περιεχομένου. Το Microsoft Paint 3D αλλάζει το γνωστό πρόγραμμα ζωγραφικής και επεξεργασίας εικόνας της Microsoft και του δίνει πολλά εργαλεία για το 3D.

Είναι πιο εύκολη η επεξεργασία τρισδιάστατων αντικειμένων, αλλά και η εισαγωγή τρισδιάστατων εικόνων από έναν 3D scanner. Μέσα από το remix3d.com μπορεί, μάλιστα, κανείς να παραγγείλει τρισδιάστατα αντίγραφα των μοντέλων που δημιουργεί κανείς μέσα στο Minecraft. O σκοπός της Microsoft με το Paint 3D είναι να κάνει εύκολη τη διαδικασία της επεξεργασίας 3D αντικειμένων, ακόμα και για όσους δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με αυτά.

image

Μία χρήσιμη εφαρμογή των νέων δυνατοτήτων που προσφέρει το Windows 10 Creator Edition, θα είναι η ενίσχυση του πεδίου του mixed reality, με τη βοήθεια του HoloLens, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να δει μπροστά του ένα αντικείμενο που μπορεί να βλέπει σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Η Microsoft, στην παρουσίασή της έδειξε ένα τέτοιο σενάριο χρήσης με την τοποθέτηση μίας virtual καρέκλας στον φυσικό χώρο που βρίσκει ο επισκέπτης ενός δικτυακού τόπου.

Μάλιστα, η Microsoft θέλει να ρίξει την τιμή του HoloLens, ώστε να μπορέσουν ακόμα περισσότεροι χρήστες να το αποκτήσουν.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…