Αρχική Τελευταία Νέα Αύριο θα ανοίξει το “διαμάντι” στο Παλίο Λιμάνι, Diamante Blu μέλος της...

Αύριο θα ανοίξει το “διαμάντι” στο Παλίο Λιμάνι, Diamante Blu μέλος της αλυσίδας Café Diamante

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου για την νεα καφετέρια που αναμένεται να λειτουργήσει αύριο Παρασκευή στο Παλιό Λιμάνι σε μια από τις κατασκευές πάνω από το νερό.

“Μέσα στα πλαίσια της εξέλιξης της, στον επισιτιστικό τομέα, η Demetriades Group of Companies, ανακοινώνει την συνεργασία της με τα διεθνούς φήμης Café Diamante.

Το DIAMANTE BLU συνιστά πλέον γεγονός και στη Λεμεσό. Στημένο σε ένα μοναδικά μαγευτικό χώρο, μαγνητίζει τον επισκέπτη προσφέροντας μια πανοραμική θέα του απέραντου γαλάζιου.

Το DIAMANTE BLU θα λειτουργήσει σύντομα στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού ακολουθώντας πιστά την φιλοσοφία του γνωστού Οίκου καφέ COSTADORO η οποία συνδυασμένη με την Ιταλική φινέτσα και κουλτούρα, πάντα με την υψηλή ποιότητα καφέ που χαρακτηρίζει την αλυσίδα COSTADORO από το 1890.

Στην εννοιολογική και άλλοτε αφοπλιστική αφαιρετική και συνάμα ατόφια γοητεία της Μεσογείου θα μπορείτε να απολαύσετε, μαγευτικές αρωματικές γεύσεις καφέ κάθε ώρα της ημέρας.

Τα ευφάνταστα σνακ και γλυκά θα ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό ουρανίσκο μέσα από ένα μενού του οποίου επιμελούνται οι έμπειροι σεφ του DIAMANTE BLU για όλους εσάς που θα μας επισκεφθείτε”….