Αρχική Λεμέσιος Δεν τρέφουμε πλέον ψευδαισθήσεις, κατεβάζουμε τον πήχυ, η πόλη δεν σώζεται, ας...

Δεν τρέφουμε πλέον ψευδαισθήσεις, κατεβάζουμε τον πήχυ, η πόλη δεν σώζεται, ας σώσουμε δήμαρχε το κέντρο

image
image
image
image

Το μεγαλύτερο προφανώς πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη μας που είναι και σαν αποτέλεσμα της παντελούς εγκατάλειψης της από το κράτος, σε σχέση με έργα υποδομής και αναφερόμαστε σε ανακατασκευή των κυρίων τουλάχιστον οδικών αρτηριών, είναι η παράνομη στάθμευση.

Πραγματικά δεν τρέφουμε πλέον ψευδαισθήσεις για το ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να φωνάζουμε και να διαμαρτυρόμαστε για το θέμα αυτό. Απλά το αποδεχόμαστε, κατεβάζουμε τον πήχυ και σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Η πόλη μας δεν σώζεται κι΄αυτό είναι ορατό με μια απλή βόλτα. Παντού!

Όπου κι΄αν πας, όπου κι΄αν κοιτάξεις, σε κάθε πεζοδρόμιο, σε κάθε κύριο δρόμο ή δρομάκι θα δεις παντού σταθμευμένα παράνομα αυτοκίνητα. Παντού και πάντα. Και τι να σου κάνουν οι καημένοι οι τροχονόμοι; Πραγματικά δεν πιστεύουμε ότι πλέον μπορούν να κάνουν από μόνοι τους κάτι.

Από την πλευρά του κράτους η αστυνομία το είπε πάρα πολλές φορές ότι τάχατες δεν είναι δικιά της δουλειά η παράνομη στάθμευση, αν είναι δυνατόν, αν και μπορούμε και στην περίπτωση αυτή να δείξουμε μεγάλη κατανόηση. Απλά και μόνο γνωρίζοντας την μεγάλη λειψανδρία που υπάρχει ιδιαίτερα στη Λεμεσό.

Αφου λοιπόν δεν μπορούμε να σώσουμε την πόλη μας, ας σώσουμε ότι μπορούμε από αυτήν. Δήμαρχε σώσε τουλάχιστον το κέντρο της Λεμεσού μας. Αυτά που εσυ έκανες που δεν είχαμε ποτέ πριν. Τους πεζόδρομους, τις πλατείες. Αν κοίταζες απλά από το παράθυρο σου θα έβλεπες το διπλοκάμπινο.

Ένα διπλοκάμπινο σταθμευμένο μέσα στην Πλατεία Πανεπιστημίου απέναντι ακριβώς από το δημοτικό μέγαρο, από το γραφείο του δημάρχου. Και δεν μιλάμε για βραδινές ώρες. Αλλά για μέρα μεσημέρι. Πιο θλιβερό ότι ακριβώς στην μέση της πλατείας ήταν σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο του ΤΕΠΑΚ.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το εντοπίζουμε αυτό. Όπως και δεν είναι η πρώτη φορά που λέμε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί το να διασχίζουν την πλατεία τα έξι αυτοκίνητα των αξιωματούχων του Πανεπιστημίου που θέλουν να σταθμεύουν στην αυλή της βιβλιοθήκης. Απίστευτο, δυστυχώς αληθινό.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…