Αρχική Φούρπος Δούρειος Ίππος και το ΤΕΠΑΚ

Δούρειος Ίππος και το ΤΕΠΑΚ

Πριν από μερικά χρόνια, ο δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς και το τότε δημοτικό του συμβούλιο, αποφάσισαν να παραχωρήσουν το Καλογεροπούλειο, για κλιμάκιο της ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ.

Το ίδιο είχε πράξει και ο δήμος Κάτω Πολεμιδιών, πιθανότατα να το συνεχίζει και μέχρι σήμερα, παραχωρώντας το γήπεδο της Δόξας, σε κλιμάκιο ακαδημίας της Ομόνοιας.

Μάλιστα δεν θα ξεχάσουμε το τι μας είπε θυμωμένος δημοτικός σύμβουλος της περιοχής, όταν κάναμε παράπονο γι΄αυτό πριν μερικά χρόνια. Μας είπε λοιπόν, “Τα Πολεμίδια είναι άλλη πόλη δεν είναι Λεμεσός”.

Όλα αυτά τα απαράδεκτα, συνέβησαν και συμβαίνουν από Λεμεσιανούς Δήμους, οι οποίοι σαν σύγχρονοι Δούρειοι Ίπποι και την ώρα που οι ακαδημίες, ΑΕΛ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ΑΡΗ, είναι σχεδόν άστεγες, βάζουν τον “εχθρό” εντός των πυλών.

Σήμερα που λέτε κι΄ενώ οδηγούσα για την πρωτεύουσα, ακούω στον Σούπερ Σπορτ την διαφήμιση των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς και ανάμεσα στα πολλά γήπεδα τα οποία φιλοξενούν κλιμάκιο της ξενόφερτης ακαδημίας, αναφέρθηκαν και τα γήπεδα στο ΓΣΟ.

Τα γήπεδα τα οποία ο Δήμος Λεμεσού με τα λεφτά των Λεμεσιανών φορολογουμένων έχει κατασκευάσει και έχει παραχωρήσει για να τα διαχειρίζεται στο ΤΕΠΑΚ. Το πανεπιστήμιο της πόλης μας, το οποίο στην περίπτωση αυτή, γίνεται κι΄αυτό ένας ακόμη Δούρρειος Ίππος.

Περισσότερα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να λεχθούν. Απλά θα πρέπει να αντιληφθούν οι δημόσιοι οργανισμο, ότι θα πρέπει να σέβονται τον χώρο, τον τόπο και τους πολίτες, εκεί όπου βρίσκονται και λειτουργούν.

ο φούρπΟς…