Αρχική Φούρπος “Δούρρειος Ίππος” ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών

“Δούρρειος Ίππος” ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών

Πριν από μερικά χρόνια, ο τότε πρόεδρος της ΑΕΛ, Άκης Έλληνας, χαρακτήρισε τον δήμο Μέσα Γειτονιάς σαν Δούρρειο Ίππο, αναφερόμενος στην παραχώρηση από τον δήμο αυτό του Καλογεροπούλειου στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ.

Αργότερα, ο δήμος Κάτω Πολεμδιών είχε παραχωρήσει το γήπεδο του Ερμή στις ακαδημίες της Ομόνοιας και τότε σε έντονη φραστική αντιπαράθεση μας με δυο δημοτικούς συμβούλους του δήμου, μας είπαν, “ε, μα εδώ εν άλλη πόλη, δεν είναι Λεμεσός“.

Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι ο δήμος Κάτω Πολεμιδιών, έχει παραχωρήσει το γήπεδο του Ερμή, στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ. Προφανώς για μερικές εκατοντάδες αργύρια και για τα αργύρια αυτά έχει και πάλι γίνει “Δούρειος Ίππος” της Λευκωσίας στην Λεμεσό.

Για όσους δεν θέλουν να καταλάβουν τι λέω, για όσους με θεωρούν υπερβολικό, ας σκεφτούν το φανταστικό σενάριο, ο Ολυμπιακός Πειραιώς να έχει ακαδημία στην Θεσσαλονίκη, η ΡΕΑΛ στην Βαρκελώνη και η Λίβερπουλ στο Μάτσεστερ.

Ούτε με σφαίρες που λαλούμε τζιε στην Κυπριακή!

Πριν όμως ολοκληρώσουμε με αυτή την παρέμβαση, πέραν από τα όσα αναφέρουμε πιο πάνω, θα πούμε ξανά σε όλο τον δήμο Κάτω Πολεμιδιών. Τα Πολεμίδια είναι Λεμεσός και αν δεν σας αρέσει, να πάτε να ζήσετε σε άλλη πόλη.

οι φΟύρπος και ΛΕΜΕΣ ιός  …