Αρχική ΑΡΗΣ Δυο πρώην της ΑΕΛ όρισαν την τύχη του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα...

Δυο πρώην της ΑΕΛ όρισαν την τύχη του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΕΡΜΗ, 1-1

Δυο πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ όρισαν την τύχη του αγώνα στο Τσίρειο στάδιο ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΕΡΜΗ. Οι δυο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1  με τον Μουσταφά να ανοίγει για λογαριασμό των φιλοξενουμένων το σκορ στο 20΄, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Πούλπο στο 83΄.

ΛΟΥΗΣ ΛΟΪΖΟΥ: “Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Δεν είχε σχέση με αυτή που είδαμε με το ΑΠΟΕΛ και το είχαμε επισημάνει. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά ένα γκολ στην αντεπίθεση που δεχθήκαμε μας αποσυντόνισε. Έχουμε νεαρό σύνολο με Κύπριους παίκτες, δεν νομίζω να το κάνει αυτό άλλη ομάδα. Είπαμε στους παίκτες να μπουν στο δεύτερο μέρος και να τα δώσουν όλα. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους παίκτες, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Να ξέρει ο κόσμος μας πως παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε νεαρούς παίκτες και χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση”.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΑΡΗΣ: Λοΐζου, Χριστοφόρου, Ευσταθίου, Μποργκ, Θεοφίλου, Παναγή (73΄ Αντωνίου), Αουρέλιο, Γκερέιρο (46΄ Γκονζάλες), Κύπρου, Μπανγκούρα (68΄ Μπονιφέις), Μαραγκουδάκης.

ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Στυλιανού, Φραγκέσκου, Χριστοφή, Πίνα, Μουσταφά, Γκονζάλες, Βασιλόγιαννης, Λατόρε (60΄ Μαράκις), Κεϊτά, Γιενγκά (57΄ Ουαταρά), Μπριτζίτο (77΄ Ντα Σίλβα).

 …