Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Μέτριο παιγνίδι και λευκή ισοπαλία, ΕΝΠ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 0-0

Μέτριο παιγνίδι και λευκή ισοπαλία, ΕΝΠ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 0-0

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ΕΝΠ και ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ εξήλθαν απόψε ισόπαλοι 0-0 σε αγώνα που έγινε στο «Τάσος Μάρκου» στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ελάχιστες οι καλές στιγμές στο παιγνίδι με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να τις καταγράφει στο ενεργητικό του, δυο φορές με τον Στογιάνοβιτς στο 20′ και 71′ και μια με τον Παπουλή στο 42′.

ΕΜΑΝΟΥΕΛ: “Ήταν δύσκολος αγώνας, όπως περιμέναμε. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να νικήσουμε. Βελτιωθήκαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που ήρθαν στο Παραλίμνι. Βλέπουμε μπροστά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι, δουλεύουμε με όλους. Στο παιχνίδι φτιάξαμε φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε”. – See more at: http://www.kerkida.net/articles/a-katigoria/eidiseis/120941-veltiothikame-alla-diloseis-karageorgioy#sthash.uj2v9fEJ.dpuf

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΕΝΠ: Αμπάρης, Πάρπας, Μπάουμαν, Μέγκαχεντ, Μπόζοβιτς (16΄ Σίλβα), Κουμής, Βαλλιάνος, Μπασόφ (50΄ Βούκσεβιτς), Φροξυλιάς, Ντίξον, Βαν Ράσμπεκ (88΄ Σβόγιτς).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Στυλιανού, Ελίζιο, Φρέιρε, Ζάιμε, Σακέτι, Γκουγιόν (60΄ Ντα Σίλβα), Στογιάνοβιτς (88΄ Κολοκούδιας), Πέδρο (60΄ Τουράμ), Παπουλής, Γκιέ.

 …