Αρχική ΤΕΠΑΚ Είναι πράγματι επικίνδυνα τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα για την υγεία μας; Αύριο Τετάρτη...

Είναι πράγματι επικίνδυνα τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα για την υγεία μας; Αύριο Τετάρτη στο ΤΕΠΑΚ

Η Επιτροπή Λεμεσού για το Φυσικό Περιβάλλον. Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Περιβάλλοντος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και o Ορειβατικός Φυσιολατρικός Όμιλος Λεμεσού σας προσκαλούν στην εκδήλωση-συζήτηση με θέμα:

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ;;

Πρόγραμμα:18.30 – 18.45 Χαιρετισμοί:Καθηγητής Κώστας Ν. ΚώσταΠρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Περιβάλλοντοςτου ΤΕΠΑΚκ. Σταύρος ΠερδίοςΠρόεδρος της Επιτροπής Λεμεσού για το Φυσικό Περιβάλλον18.45 – 20:00 Ομιλητές – Εισηγητές:κ. Αντρέας Π. ΝεοκλέουςΦυσικός Msc., μελετητής – ερευνητής των επιπτώσεωναπό τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα.“Επίπεδα εκπομπής και επιδράσεις ηλεκτρομαγνητικώνπεδίων”κ. Ανδρόνικος ΚάκκουραςΟ Ανώτερ. Λειτουργός του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών τουΥπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.«Συμμόρφωση σταθμών ραδιοεπικοινωνίας με τα εθνικά όριαέκθεσης του κοινού σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία»Δρ. Πρόδρομος ΚαπλάνηςΠρόεδρος Συνδέσμου Ιατρικής Φυσικής και Βιο-ιατρικής ΜηχανικήςΚύπρου«Ακτινοβολία: Μύθοι και Πραγματικότητα»Δρ. Στέλλα Κάννα-ΜιχαηλίδουΠρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής «Περιβάλλονκαι Υγεία του Παιδιού». Πρώην Διευθύντρια του Κρατικού Χημείου«Το αναδυόμενο παγόβουνο του 21ου αιώνα: Οι Κίνδυνοι καιεπιδράσεις, ιδίως στα παιδιά, των κινητών, Wi Fi κ.ά.ασύρματων συσκευών/συνδέσεων.

Προφύλαξη η μόνη επιλογή αλλά και υποχρέωσή μας»20:00 – 21:00 ΣυζήτησηΣυντονιστής: Δρ. Αδάμος ΑδάμουΙατρός Ογκολόγος και Βουλευτής του ΑΚΕΛ –Αριστεράς – Νέες Δυνάμεις.Πρόεδρος της Κοινοβουλ. Επιτροπής Περιβάλλοντος…