Αρχική Εκδηλώσεις Εκδήλωση «Περπατώ – Διεκδικώ με τους Τυφλούς» – στη Λεμεσό το Σάββατο...

Εκδήλωση «Περπατώ – Διεκδικώ με τους Τυφλούς» – στη Λεμεσό το Σάββατο 9 Απριλίου, 2016

Προσκαλείστε να καταστείτε συνοδοιπόροι με τους Κύπριους τυφλούς στο γνήσιο αγώνα που διεξάγουν για κοινωνικοοικονομική καταξίωση, λαμβάνοντας ενεργά μέρος στις πορείες «Περπατώ – Διεκδικώ με τους Τυφλούς» μια κοινωνία χωρίς φραγμούς που διοργανώνει η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών σε συνεργασία με τη Σχολή Τυφλών και την Παγκύπρια Ένωση Αμφιβληστροειδοπαθών στη Λευκωσία, Λεμεσό και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Η Πορεία στη Λεμεσό θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο και ώρα 11 π.μ. από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού στην Οδό Ανεξαρτησίας και θα καταλήξει στο Δημόσιο Κήπο της πόλης. Την εκδήλωση της Λεμεσού έθεσε υπό την αιγίδα του ο Έπαρχος Λεμεσού κ. Κυριάκος Τσιολάκης, ο οποίος και θα κηρύξει την έναρξη της.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και θα την προσφωνήσουν Βουλευτές, Δήμαρχοι της περιφέρειας Λεμεσού και άλλοι επίσημοι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Στην εκδήλωση στη Λευκωσία, Λεμεσό και Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου θα πάρουν, επίσης, μέρος, ο Όμιλος Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας και οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές ΚΟΥ ΚΟΥ ΑΟ Λεμεσού.

Προσκαλείστε να πάρετε μέρος στην πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση των τυφλών της Κύπρου και να πορευθείτε μαζί τους στο δύσκολο αγώνα που διεξάγουν για τον παραμερισμό των εμποδίων συμπεριφοράς και των περιβαλλοντικών εμποδίων που συνιστούν φραγμούς στην πλήρη και αποτελεσματική συμμετοχή τους στην κοινωνία σε ίση βάση με άλλους καθώς και τη διασφάλιση ίσων ευκαιριών, ίσης μεταχείρισης και κοινωνικής αναγνώρισης.

Από την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών – Τηλ. 22813383 25716125 24665335 23742122…

image