Αρχική ΤΕΠΑΚ Εμπλοκή στις Πρυτανικές εκλογές στο ΤΕΠΑΚ, επαναπροκηρύχθηκαν με νεα ημερομηνία τις 17/12,...

Εμπλοκή στις Πρυτανικές εκλογές στο ΤΕΠΑΚ, επαναπροκηρύχθηκαν με νεα ημερομηνία τις 17/12, κανένας περιορισμός για την θέση του αντιπρύτανη

Τελικά και μετά την προσφυγή του μέχρι πρότινος Προέδρου της Συντεχνίας του Ακαδημαικού Προσωπικού του ΤΕΠΑΚ Δρ. Αντώνη Θεοχάρους στο Ανώτατο Δικαστήριο και μετά από σχετική απόφαση της Συγκλήτου, οι Πρυτανικές εκλογές που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα 30/11 έχουν ακυρωθεί κι΄έχουν επαναπροκηρυχθεί για την 17η Δεκεμβρίου.

Ο Δρ. Αντώνης Θεοχάρους είχε υποβάλει υποψηφιότητα για την θέση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης ωστόσο η υποψηφιότητα του είχε κριθεί άκυρη αφου δινόταν η δυνατότητα υποβολής υποψηφιοτήτων μόνο σε ακαδημαικούς στην ανώτατη βαθμίδα, δηλαδή αυτήν του Καθηγητή, ενώ ο ίδιος βρίσκεται στην βαθμίδα του Επίκουρου.

Θυμίζουμε ότι την θέση του Πρύτανη διεκδικούν οι Δρ. Ανδρέας Αναγιωτός, Παναγιώτης Ζαφείρης, Παναγιώτης Θεοδοσίου και Τούλα Ονουφρίου. Για τις θέσεις του Αντιπρύτανη είχαν υποβληθεί δυο υποψηφιότητες από τον Δρ. Διόφαντο Χατζημιτσή για την θέση του Αντιπρύτανη Ακαδημαικών Υποθέσεων και τον Δρ. Φώτη Παναγίδη για την θέση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης….