Αρχική Τεχνολογία Επιστροφή στις… ρίζες με το Nokia 230

Επιστροφή στις… ρίζες με το Nokia 230

To Nokia 230 είναι μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας που θυμίζει την προ-smartphones εποχή, με οθόνη 2,8 ιντσών. 

Πρόκειται για ένα feature phone το οποίο είναι διαθέσιμο σε δύο εκδοχές, η μία με δύο κάρτες SIM και η άλλη απλή. Η οθόνη του έχει ανάλυση 240×320 pixels, ενώ ο διαθέτει 16 MB RAM. Το λειτουργικό του είναι το Series 30+, ενώ μπορεί να υποστηρίξει εφαρμογές όπως είναι το Opera Mini, το Bing Search και το MSN Weather.

Δεν υπάρχει εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος, ενώ μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει κάρτες μνήμης micro SD, έως και 32 GB για τις φωτογραφίες και τη μουσική.

Η πίσω κάμερα είναι 2 Megapixel, ενώ στο εμπρός μέρος υπάρχει μία κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης επίσης 2 Megapixel. Στο πίσω μέρος, η κάμερα έχει και φλας. Το Nokia 230 είναι dual band, έχει Bluetooth 3.0, ραδιόφωνο FM και οι διαστάσεις του 124.6 x 53.4 x 10.9 χιλιοστά, ενώ το βάρος του είναι 91,8 γραμμάρια.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 1200 mAh, στοιχείο που κάνει τη Nokia να δηλώνει ότι το Nokia 230 θα μπορεί να είναι σε λειτουργία αναμονής για… 27 ημέρες!

Το Nokia 230 θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τον Δεκέμβριο σε τιμές που θα κινούνται σε ιδιαίτερα προσιτά επίπεδα. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξής του, άλλωστε, καθώς απευθύνεται σε ένα κοινό που θέλει μία αξιόπιστη συσκευή για τηλεφωνήματα και μηνύματα και τίποτα παραπάνω.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…