Αρχική Τελευταία Νέα “Εν να φαηθεί το πεζοδρόμιο αν βκω δκυο λεπτά πάνω”;

“Εν να φαηθεί το πεζοδρόμιο αν βκω δκυο λεπτά πάνω”;

Δείξετε και λίγη κατανόηση. Στο κέντρο της πόλης μπορεί να γυρίζει κάποιος επί 25 λεπτά για να βρει χώρο στάθμευσης. Αν βιάζεται κάποιος και έχει κάποια δουλειά τι να κάνει; Από την άλλη πολύ σωστά δεν πρέπει να γίνουν τα πεζοδρόμια χώροι στάθμευσης για τον καθένα, αλλά δείξτε κατανόηση και αν θέλετε να λογαριάζεστε ως ενημερωτικό μπλογκ, γράψετε για πιο σοβαρά θέματα και όχι για την μικροπαράβαση ενός πολίτη που αν μη τι άλλο μπορεί να μην έχει χρήματα να δώσει 3 ευρώ για να παρκάρει για 5 λεπτά σε χώρο στάθμευσης.

Απ’ ότι διαπιστώνω πέφτοντας πάνω στα άρθρα σας δίνετε ιδιαίτερο βάρος σε μικροπροβλήματα και εθελοτυφλείτε για σοβαρά προβλήματα της πόλης όπως η ανέγερση του καζίνο που θα φέρει… χάι κλας εγκληματικότητα στην πόλη, και το φαινόμενο της τεράστιας οικονομικής ανισότητας που υπάρχει την τελευταία τριετεία στην πόλη σε αντίθεση με τις υπόλοιπες πόλεις της κύπρου.

Ως ιστοχώρος που υποτίθεται πως απευθύνεται στο κοινό της Λεμεσού, στον καθημερινό πολίτη δηλαδή, αποτυγχάνετε πλήρως αφού ασχολείστε με τα προβλήματα του τελευταίου κακομοίρη και αφήνετε τα πραγματικά προβλήματα, τα οποία όπως φαίνεται δεν τα βλέπετε καν ως προβλήματα, αλλά τουναντίον τα επικροτείτε.

Φυσικά ως μπλογκ έχετε την ελευθερία να γράφετε ό,τι θέλετε, αλλά από την άλλη σεβαστείτε και τον Λεμεσιανό πολίτη που πέφτει τυχαία στην σελίδα αυτή και διαβάζοντας σας διαπιστώνει τελικά πως χάνει την ώρα του.

Σας ευχαριστώ…