Αρχική Τεχνολογία H Samsung θέλει να αγοράσει την AI πλατφόρμα Viv

H Samsung θέλει να αγοράσει την AI πλατφόρμα Viv

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι ενδιαφέρεται να εξαγοράσει την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης Viv.

Είναι προφανές, σύμφωνα με όλους τους αναλυτές, ότι η Samsung θέλει να ενισχύσει τον ψηφιακό βοηθό της, S Voice, μετά από την εν λόγω εξαγορά. Η πλατφόρμα της Viv, από την πλευρά της επιτρέπει σε τρίτους να δημιουργούν κατά το δοκούν τους δικούς της ψηφιακούς βοηθούς, μαζί με τη δυνατότητα της ενσωμάτωσης της φυσικής γλώσσας σε πλατφόρμες που λειτουργούν ήδη. Το αποτέλεσμα είναι ένα interface που μοιάζει σαν να μιλά κανείς με έναν άλλο άνθρωπο και όχι με έναν ψηφιακό βοηθό.

Η πλατφόρμα Viv έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που βρίσκονταν πίσω από τη δημιουργία του ψηφιακού βοηθού Siri της Apple και ιδρύθηκε το 2012, όταν οι Dag Kittlaus, Adam Cheyer και Chris Brigham αποχώρησαν από την Apple. Ένα από τα στοιχεία που διαφοροποιεί την πλατφόρμα Viv από τη Siri είναι ότι έχει την ικανότητα να γράφει το δικό της κώδικα, προκειμένου να ολοκληρώνει τις εργασίες που αναλαμβάνει, επομένως μπορεί να εξελίσσεται συνεχώς, σύμφωνα με τα όσα πρεσβεύουν οι δημιουργοί της.

Για τους δημιουργούς της πλατφόρμας Viv, η εξαγορά από την Samsung είναι ένα σημαντικό βήμα για να μπορεί η δημιουργία τους να βρεθεί σε όσες περισσότερες συσκευές γίνεται.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…