Αρχική Λεμέσιος “Επελάναν την κκελέ του μάστρου μας”

“Επελάναν την κκελέ του μάστρου μας”

Την περασμένη Πέμπτη, πριν από μια δηλαδή εβδομάδα, στην εκπομπή στο ΚΑΝΑΛΙ 6, Μικρόφωνο στον Πολίτη, ανάμεσα σε όσους βγήκαν να μιλήσουν, μίλησε και ένας νεαρός καταστηματάρχης της περιοχής του κέντρου της πόλης.

Ο καταστηματάρχης αφου αναφέρθηκε στις εργασίες που εκτελούνται στην περιοχή του κέντρου στα πλαίσια της ανάπλασης, είπε ότι όλα όσα γίνονται είναι για το καλό της πόλης και γι΄αυτό ο ίδιος κάνει υπομονή.

Αυτό όμως που φαίνεται να τον τσαντίζει, να τον κάνει να πνίγεται και να τον απογοητεύει, είναι όσα παράξενα και παράλογα βλέπει από συναδέλφους του αλλά και από την δημοτική υπηρεσία.

Ο νεαρός καταστηματάρχης δεν θέλησε ή δεν μπορούσε ή ίσως και να φοβόταν να μιλήσει ξεκάθαρα. Είπε όμως ότι σε παρατήρηση του προς υπαλλήλους του δήμου γιατί καταστρέφουν έργα που έγιναν στα πλαίσια της ανάπλασης, του απάντησαν ότι δεν βόλευαν τον τάδε ο οποίος επέλανε την κκελέ του μάστρου τους.

Όσοι ζουν, εργάζονται, διαβιούν και παιρνούν από το κέντρο της πόλης, μπορούν να αντιληφθούν εύκολα τι θα μπορούσε να ήταν αυτό που οι δημοτικοί υπαλλήλοι έκαναν. Αφαίρεση παλλουκιών από το πεζοδρόμιο ή και καθόλου τοποθέτηση γιατί δεν βόλευαν τον καταστηματάρχη, αλλαγή ή αφαίρεση φωτισμού και κόψιμο κάποιου δέντρου.

Πράγματα που δυστυχώς βλέπουμε και ζούμε καθημερινά. Πράγματα τα οποία γίνονται με την απλή δικαιολογία, “επελάναν την κκελέ του μάστρου μας”. Όδος Κανάρη, οδός Αθηνών, οδός Γεωργίου Γεναδίου και λοιπές πλατείες. Διαπιστώστε το μόνοι σας.

Υ.Γ. Έχω φωτογραφίες αλλά δεν τες βάλλω…

ο ΛΕΜΕΣ ιος…