Αρχική Λεμέσιος Το ΤΕΠΑΚ προκαλεί ασφυξία στο κέντρο

Το ΤΕΠΑΚ προκαλεί ασφυξία στο κέντρο

Λοιπόν. Αν διαβάζεις την σελίδα μας, θα δείς ότι τα κείμενα μας αναφέρονται κατά χίλια τοις εκατόν σε αυτά που λες για το κέντρο της πόλης τα οποία ζητούμε και για τα οποία φωνάζουμε εδώ και δυο χρόνια.

Επίσης θα έβλεπες ότι εδώ και δυο χρόνια που είμαστε στον αέρα, έχουμε το ΤΕΠΑΚ σαν μια από τις μεγάλες μας αγάπες, το προβάλουμε, του στεκόμαστε όσο και όπως μπορούμε και χαιρόμαστε αφάνταστα με ότι καλό κάνει με ότι πετυχαίνει και με ότι κερδίζει.

Για τους υπόλοιπους που σταθμεύουν στο κέντρο έχουμε αναφερθεί επανηλλειμένα. Όμως…

Για το ΤΕΠΑΚ έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις από το θέμα. Είναι Πανεπιστήμιο. Δεν είναι ούτε Ηλεκτρική ούτε Τηλεφωνία.

Και το Πανεπιστήμιο θα πρέπει να προωθεί αυτά που κι΄εσυ λες και όχι να μπλοκάρει θέσεις στάθμευσης και να ζητεί συνέχεια και άλλους χώρους για να σταθμεύουν οι υπαλλήλοι του και οι φοιτητές του, ανεξάρτητα αν πληρώνουν οι ίδιοι ή άλλος, μέσα στα “πόδκια” των κτηρίων του πανεπιστημίου.

Το Πανεπιστήμιο έχει υποχρέωση να αλλάξει την νοοτροπία και την κουλτούρα “σταθμεύω με το αυτοκίνητο έξω από την δουλειά μου” , και στο θέμα αυτό το ΤΕΠΑΚ παίρνει απροβίβαστο. Ένα μικρό παράδειγμα αυτό που έκαναν στον μικρό χώρο της βιβλιοθήκης.

Και το μεγαλύτερο σκάνδαλο, το λεωφορειούιν με το οποίο πιάνει τα “μωρά” φοιτητές που το πάρκιγν στην Γ΄Αστική για να τα φέρει ώς την οδό Αθηνών για να μην περπατήσουν δέκα ή και λιγότερο λεπτά. Αυτό είναι απαράδεκτο.

Και για τον φίλο του συμβουλίου που του κακοφάνηκε, ας ρωτήσει τον πρόεδρο του συμβουλίου ο οποίος σε συνέντευξη του πρόσφατα είχε πει ότι θα ζητήσουν από τον πολυόροφο και νέους χώρους στάθμευσης.

Φιλικά……