Αρχική ΑΕΛ Ζεστάθηκε ο Σόφο, “ρίχνει” το εισιτήριο με τον ΑΡΗ στα €10, “Είναι...

Ζεστάθηκε ο Σόφο, “ρίχνει” το εισιτήριο με τον ΑΡΗ στα €10, “Είναι ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ να γεμίσουμε την Ανατολική Κερκίδα, έτσι ώστε να κάνουμε τ

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΑΕΛ ενημερώνει ότι αποφάσισε όπως προχωρήσει αύριο Πέμπτη 22/10 σε αίτημα προς την Κ.Ο.Π. για μείωση της καθορισμένης τιμής του εισιτηρίου από 20 ευρώ το κανονικό και 12 ευρώ το μαθητικό, σε 10 ευρώ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ για την αναμέτρηση με τον Άρη.

 Αναλυτικά:

Η Διοίκηση της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ αποφάσισε όπως προχωρήσει αύριο Πέμπτη 22/10 σε αίτημα προς την Κ.Ο.Π. για μείωση της καθορισμένης τιμής του εισιτηρίου από 20 ευρώ το κανονικό και 12 ευρώ το μαθητικό, σε 10 ευρώ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Είναι ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ να γεμίσουμε την Ανατολική Κερκίδα, έτσι ώστε να κάνουμε τους ποδοσφαιριστές μας να αντιληφθούν σε ποια ομάδα και για ποιον κόσμο αγωνίζονται.

Αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή στις 19:00 ενωμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι στηρίζουμε σε κάθε φάση του αγώνα τους ποδοσφαιριστές μας. Η ΑΕΛ πρέπει και θα πετύχει τους στόχους της!

 …