Αρχική ΑΕΛ Marius Şumudică, ο επικρατέστερος για τον πάγκο της ΑΕΛ

Marius Şumudică, ο επικρατέστερος για τον πάγκο της ΑΕΛ

Ένα όνομα που φαίνεται να παίζει σοβαρά για το θέμα του προπονητή όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ είναι αυτό του Μάριους Σουμούντικα. Η πληροφορία δεν είναι διασταυρωμένη ενώ η περίπτωση του κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη νοουμένου ότι τη δεδομένη στιγμή είναι ο προπονητής της πρωτοπόρου του Ρουμανικού πρωταθλήματος, Άστρα Γκιουργκού.

Επικοινωνώντας πάντως από χθες με Ρουμάνους, ανέφεραν ότι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα του είναι ορατό αφού η Άστρα είναι βουτηγμένη στα χρέη και δύσκολα θα τα καταφέρει να τον κρατήσει.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από την Βαλκανική χώρα, ο 44χρονος Ρουμάνος προπονητής θεωρείται αυτή τη στιγμή στη Ρουμανία ένα από τα πιο hot ονόματα στο παζάρι αφού θεωρούν ότι η πρωτοπορία της Άστρα μετά από 14 αγώνες στο πρωτάθλημα είναι αποκλειστικά δικό του κατόρθωμα. Επίσης με την ομάδα του, έχοντας ένα μπάτζετ της τάξης του 1,6 εκ ευρώ κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στις αρχές Ιουλίου όταν για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λίγκ απέκλεισε τη Γουέστ Χαμ (2-1 στη Ρουμανία, 2-2 στην Αγγλία).

Ομολογουμένως έχει περάσει από πολλές ομάδες από το 2006 και έπειτα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πάρει τα πάνω της αφού το 14-15 κατάφερε να σώσει την Κονκόρδια από βέβαιη διαβάθμιση ενώ με την Άστρα κάνει μια πορεία που χαρακτηρίζεται ως θαύμα από τους γνώστες του Ρουμανικού πρωταθλήματος….