Αρχική ΑΡΗΣ Ζωντανός ο ΑΡΗΣ στην προσπάθεια για την αποφυγή της απευθείας διαβάθμισης, κέρδισε...

Ζωντανός ο ΑΡΗΣ στην προσπάθεια για την αποφυγή της απευθείας διαβάθμισης, κέρδισε με 2-0 την Ανόρθωση

Με πρωταγωνιστή τον Πιντσέλι ο οποίος έδωσε τις δυο ασίστ από τις οποίες ο ΑΡΗΣ πέτυχε ισάριθμα τέρματα, η Λεμεσιανή ομάδα πέτυχε παλικαρίσια νίκη επί της Ανόρθωσης με 2-0 και έμεινε ζωντανή στην προσπάθεια αποφυγής της απευθείας διαβάθμισης.

Για την “Ελαφρά Ταξιαρχία” σκόραραν Γιούσεφ (43′) και Τουράν (59′) ενώ οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.

Δηλώσεις Καάνεν:“Αξίζαμε να κερδίσουμε γιατί από το πρώτο λεπτό παίξαμε για να κερδίσουμε. Ήταν το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε, να κερδίσουμε για έχουμε την ευκαιρία να μείνουμε στην κατηγορία. Η τακτική στο πρώτο ημίχρονο μας βγήκε γιατί εμποδίσαμε την Ανόρθωση να βγει μπροστά, που είναι κάτι που της αρέσει. Ήταν πολύ καλό που σκοράραμε ακριβώς πριν την ανάπαυλα γιατί μας έδωσε μεγάλη ώθηση.

Όπως είπε και ο συνάδελφος, είχαν και οι δυο ομάδες ευκαιρίες όμως σήμερα εμείς είχαμε μαζί μας και την τύχη. Το πολύ θετικό από σήμερα, είναι ότι στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να κάνουμε το 2-0 και όχι να διατηρήσουμε το 1-0. Με το πάθος που δείξαμε, κάναμε το 2-0 και πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Στο τέλος είχαν και οι δυο ομάδες ευκαιρίες, όμως πιστεύω το 2-0 είναι δίκαιο.

Ένα μέρος της τύχης που δεν είχαμε είναι ότι τα Κούκλια ήταν μπροστά και ξαφνικά μετά από μερικά λεπτά, η ΕΝΠ το γύρισε. Ήταν μια μεγάλη έκπληξη… Πιστεύω ότι αν η ομάδα πάει με το ίδιο πάθος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μπορούμε να τα καταφέρουμε να κερδίσουμε και να παίξουμε και στην δεύτερη φάση. Όσο το πιστεύουν οι παίκτες, τα πάντα είναι δυνατά. Σήμερα κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα και μπορούμε να το κάνουμε και την Τετάρτη.”

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Άρης (Τ. Κάανεν): Κωνσταντίνου, Ολίβα, Οζίας, Χριστοφόρου, Χαραλάμπους, Ντάεμεν, Πιντσέλι (91′ Θεοδώρου), Οκόγιε, Τουράν, Χάκολα (46′ Τίμοφ), Γιούσεφ (75′ Κέρκεζ)Ανόρθωση (Ν. Κωστένογλου): Κωνσταντίνου, Λοΐζίδης, Ζόρζε, Οικονόμου, Θεοδώρου (58′ Φοφανά), Σιέλης (34′ Άντιτς), Οχαγιόν, Γκριγκαλασβίλι (68′ Μακρής), Μπεσέρα, Κάλβο, Κολαούτι

 …