Αρχική ΑΕΛ Η ΑΕΛ του Πάμπου μετατράπηκε σε Αελάρα, ξέσπασε και έριξε τεσσάρα στην...

Η ΑΕΛ του Πάμπου μετατράπηκε σε Αελάρα, ξέσπασε και έριξε τεσσάρα στην Δόξα

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση έκανε απόψε η ΑΕΛ η οποία ήταν απολαυστική, ιδιαίτερα στο πρώτο μισάωρο όταν πέτυχε τρία τέρματα και έχασε αρκετές άλλες ευκαιρίες.

Καλή κυκλοφορία της μπάλας, αυτοποεποίηθηση και πάθος ήταν τα χαρακτηριστικά της αποψινής ΑΕΛ που έδειξε κατ΄αρχάς να έχει την σφραγίδα του Πάμπου αλλά και των νεων αποκτημάτων.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της ΑΕΛ στο 7΄ο Σαρδινέρο ενώ το 2-0 έκανε στο 24′ ο Πιέχ. Τρία λεπτά αργότερα ο Οχενέ τριπλασίασε τα τέρματα της Λεμεσιανής ομάδας ενώ το τελικό σκορ έγραψε στο 77′ ο Μεσκά.

Πιέχ και ιδιαίτερα ο Αγκάνοβιτς έκαναν σπουδαίο παιγνίδι ενώ εξαιρετικός ήταν ο Σαρδινέρο. Πολύ καλή εμφάνιση από το Γαλλικό δίδυμο, Κουντατέρ και Ρομπέρ. Τραγικός ο διαιτητής σε ένα εύκολο παιγνίδι.

Σιέλης και Σοάρες σημπλήρωσαν τέσσερεις κάρτες και χάνουν το επόμενο παιγνίδι με την Νεα Σαλαμίνα.

Πάμπος Χριστοδούλου:«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει μεγάλες αρετές και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Αυτό για μας λέει ακόμη περισσότερα. Δεν κάναμε τίποτα, μόνο μια νίκη. Οι στόχοι μας είναι να αποφύγουμε τις περιπέτειες όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που σιγά-σιγά θα αρχίσει να πιστεύει ξανά και να γεμίζει την κερκίδα. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές γιατί μέσα σε τρεις μέρες δώσαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Σήμερα ευτυχίσαμε να πετύχουμε κάποια γκολ. Πήραμε τα πάνω μας όταν σκοράραμε μετά το δοκάρι της Δόξας. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι».

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΑΕΛ (Π. Χριστοδούλου): Ντεγκρά, Αϊρόσα, Αντράντε, Σιέλης, Ρομπέρ, Σοάρες, Κουταντέρ (80’ Στιεπάνοβιτς), Αγκάνοβιτς, Οχένε, Σαρδινέρο (63’ Φέλτσερ), Πίεχ (76’ Μέσκα).Δόξα (Λ. Χατζηλούκας): Χατζηφραγκίσκου, Δημητρίου (54’ Ενινφούλ), Λεονάρντο, Λεάντρο, Ρεδόνδο, Παουλίνιο, Λόπεθ, Γουίλσον (65’ Λεόν), Φοφανά (77’ ΕνΤζό), Εντμάρ, Αγκινάλντο.

 

 …