Αρχική ΑΕΛ Η επιστροφή του Πάμπου, Σόφο “Να μείνει πολλά χρόνια”, Πάμπος “Υπόσχομαι σκληρή...

Η επιστροφή του Πάμπου, Σόφο “Να μείνει πολλά χρόνια”, Πάμπος “Υπόσχομαι σκληρή δουλειά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για το μεγαλείο αυτής

Επέστρεψε κι΄επίσημα στην ΑΕΛ ο Πάμπος Χριστοδούλου ο οποίος παρέα με τον μάνατζερ του Πασχάλη Παπαδόπουλο παρουσιάστηκε πριν από λίγο στα Μ.Μ.Ε.

Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους ο οποίος ευχήθηκε ο Πάμπος Χριστοδούλου να παραμείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα:“Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε την πρότασή μας και θα συνεχίσει μαζί μας για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ελπίζω να μείνει πολλά χρόνια για νέες επιτυχίες και τίτλους. Το λαϊκό αίσθημα έπαιξε ρόλο στο να επιστρέψει. Ο κόσμος πρέπει να έρθει κοντά. Θεωρώ ότι ο Πάμπος επέστρεψε σπίτι του, όλοι θα είμαστε δίπλα του”.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πάμπος Χριστοδούλου ο οποίος είπε:“Ποτέ δεν έχω πει μεγάλα λόγια. Για μένα πάνω απ’ όλα είναι η σκληρή δουλειά. Αν θέλει η ομάδα να έχει τύχη, θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη οικογένεια. Θα πρέπει όλοι να στηρίξουν την ομάδα, για να παλεύει στο γήπεδο και να τη σέβονται, όπως ήταν το 2012. Είναι δύσκολο το έργο μας γιατί η ΑΕΛ δεν είναι σε καλή θέση αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κόσμο για την αγάπη του. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για το μεγαλείο αυτής της ομάδας Είδα την ΑΕΛ όταν έφυγα και μπορώ να πω ότι δικαιούταν να πάρει ένα τίτλο. Έχουμε καταλήξει στο επιτελείο και θα ανακοινωθεί σύντομα. Δεν με φοβίζει το δύσκολο έργο γιατί ξέρω τις δυνατότητες της ΑΕΛ. Οι προσδοκίες του κόσμου και αυτό που ζητά, είναι να βλέπει την ομάδα και να την χαίρεται. Αυτό που έχει σημασία είναι η σκληρή δουλειά και η οργάνωση ώστε να μπουν οι βάσεις για να έχει η ομάδα παρόν και μέλλον”.

 …