Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Η εταιρεία τοποθετείται για τις κατηγορίες ποδοσφαιριστών από την αστυνομία, “Όλοι μονιασμένοι...

Η εταιρεία τοποθετείται για τις κατηγορίες ποδοσφαιριστών από την αστυνομία, “Όλοι μονιασμένοι θα προχωρήσουμε για να εκπληρώσουμε τους

Ανακοίνωση εξέδωσε η Εταιρεία του Απόλλωνα, κάνοντας εκτενή αναφορά για τις κατηγορίες των τριών ποδοσφαιριστών και του μέλους της προπονητικής ομάδας από την αστυνομία.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ, ενημερώνει τον κόσμο της ότι τα αιτήματα προσωποκράτησης και τα εντάλματα σύλληψης που ζήτησε η Αστυνομία εναντίον τριών ποδοσφαιριστών μας αλλά και του βοηθού προπονητή της ομάδας μας, για τα επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί της Ανόρθωσης, στο Τσίρειο Στάδιο την Κυριακή στον αγώνα Απόλλων-Ανόρθωση, απερρίφθησαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές και ο βοηθός προπονητής της ομάδας μας συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρείας κ.Νίκο Κίρζη, παρουσιάστηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου κατηγορηθήκαν γραπτώς για ανυπόστατες, άδικες και απαράδεκτες κατηγορίες. Σε κάθε περίπτωση έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση της Κυπριακής Δικαιοσύνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη της προπονητικής ομάδας και οι ποδοσφαιριστές καλούν τους χιλιάδες φίλους του Απόλλωνα να συσπειρωθούν γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα και να σταθούν ασπίδα προστασίας κόντρα στις αντιξοότητες των τελευταίων ημερών.

Ταυτόχρονα καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να επιδείξει αυτοσυγκράτηση, και να πρυτανεύσει η λογική και η αγνή αγάπη για το ένδοξο σωματείο μας.

Όλοι μονιασμένοι θα προχωρήσουμε για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Λεμεσού θα προασπίσει με κάθε τρόπο τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας .

Γραφείο ΤύπουΑπόλλων Ποδόσφαιρο ( ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

 …