Αρχική Λεμέσιος Κάποιοι έχασαν τον μεσημεριανό τους ύπνο και θα φωνάζουν και πάλι αύριο...

Κάποιοι έχασαν τον μεσημεριανό τους ύπνο και θα φωνάζουν και πάλι αύριο Δευτέρα, το Street Life Festival τους κράτησε ξύπνιους, “Αρκέψασιν, εν να μας

Αυτοί οι λίγοι, οι γνωστοί που ζουν στο κέντρο της πόλης μας και σίγουρα δεν είναι 200 οικογένειες, αυτοί λοιπόν οι λίγοι, χθες θα έχασαν τον μεσημεριανό τους ύπνο και θα φωνάζουν αύριο και πάλι στον δήμαρχο.

Πρωί Σαββάτου, 9.20 ακριβώς και η μουσική από την σκηνή του Street Life Festival αρχίζει να παιρνά μέσα από τα ιστορικά κτήρια της περιοχής του κέντρου της πόλης μας και στα δικά μας τ΄αυτιά.

Την ίδια ώρα συζητούν δυο συμπολίτες μας, παλιοί θαμώνες και καφενόβιοι της περιοχής. Ο ένας ιδιοκτήτης του μικρού καφενέ και ο οποίος λέει. “Αρκέψασιν, εν να μας πελλάνουν τούτοι σήμερα”.

Και δυστυχώς τον ακούσαμε με τ΄αυτιά μας…

Όμως έτσι έμαθε ο άνθρωπος. Έτσι έχουν μάθει αυτοί οι λίγοι που ζουν ή εργάζονται εκεί. Έμαθαν ότι το κέντρο της πόλης είναι δικό τους, τους ανήκει και θα πρέπει ως εκ τούτου να είναι όπως το θέλουν αυτοί.

Το Street Life Festival 2014 είχε και πάλι τεράστια επιτυχία. Ο κόσμος, ανθρώποι όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, το χάρηκαν πολύ. Τα χρώματα και τα χαμόγελα έσμιξαν με την ιστορία της Λεμεσού.

Αυτό θέλουν οι χιλιάδες κάτοικοι της πόλης αυτής. Θέλουν ένα κέντρο ζωντανό. Ένα κέντρο πεζοδρομημένο, φιλικό στο περιβάλλον, με πολύ πράσινο και με χώρους, πολλούς χώρους για τα παιδιά.

Αυτό πρέπει να είναι το μέλημα σου δήμε Λεμεσού. Και όχι ο τάχατες ύπνος αυτών που τάχατες κοιμήθηκαν μετά από πάρα πολύ καιρό. Αυτό που θέλουν οι πολλοί, οι χιλιάδες και όχι αυτό που σου ζητούν οι μονάδες.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…