Αρχική ΑΡΗΣ Ευρεία νίκη για τον ΑΡΗ που κέρδισε την ΑΕΚουκλιών με 7-2, κανένα...

Ευρεία νίκη για τον ΑΡΗ που κέρδισε την ΑΕΚουκλιών με 7-2, κανένα πρόβλημα με Γιουσέφ και Τουράν

Πολύ μεγάλη σε έκταση νίκη πήρε ο ΑΡΗΣ στο Τσίρειο Στάδιο, αφού επικράτησε με 7-2 της ΑΕ Κουκλιών, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής και έβδομης της Β΄ Φάσης του πρωταθλήματος.

Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” έκανε ακόμα ένα βήμα για παραμονή της στην κατηγορία, χάρις σε δύο γκολ των Γιούσεφ και Χάκολα κι από ένα τον Τίμοφ, Τουράν και Λόπες.

Η νίκη της Λεμεσιανής ομάδας την διατηρεί σε πορεία παραμονής αν και το παιγνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με τον Εθνικό στο Δασάκι ίσως κρίνει και την παραμονή στην κατηγορία των μεγάλων.

Δηλώσεις Βοηθού Προπονητή ΑΡΗ:«Είμαστε ευχαριστημένοι από τους τρεις βαθμούς που πήραμε με σχετική ευκολία. Οι τραυματισμοί των Τουράν και Γιούσεφ δεν είναι σοβαροί και θα είναι μαζί μας για τον τελικό της Τετάρτης»

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΑΡΗΣ: Κωνσταντίνου, Γκράτσι, Κέρκεζ, Χριστοφόρου, Ολίβα, Πιντσέλι, Θεοδώρου, Τουράν (29΄ Χάκολα), Γιούσεφ (46΄ Λόπες), Τίμοφ, Ντίνα.

ΑΕ ΚΟΥΚΛΙΩΝ: Αριστοτέλους, Σάββα, Μιχαήλ, Ιωάννου, Γαρπόζης, Μακρής, Γκόμες (81΄ Αντωνίου), Λουκαΐδης, Βέσλεμ, Πακταλιάς, Μουτίνιο (61΄ Χαραλάμπους)…