Αρχική Τελευταία Νέα Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα αναμένονται σύντομα τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Σταδιακά όμως, τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές.
 
Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά μέτριοι και σύντομα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα ή και σε καταιγίδα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά σταδιακά στα  προσήνεμα θα καταστεί ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ προς τις αυγινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι και στα  προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 18 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με συννεφιά, ενώ αναμένεται να πέσουν και μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως, βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο τη Δευτέρα και μη αξιόλογη μεταβολή στη συνέχεια.