Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Συνελήφθη καταζητούμενος για διάρρηξη και κλοπή

Λεμεσός: Συνελήφθη καταζητούμενος για διάρρηξη και κλοπή

Μέλη του ΤΑΕ και του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, γύρω στις 11.40π.μ., χθες, σε αστικό δρόμο της πόλης Λεμεσού, κατά τη διερεύνηση υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 31 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου, 2017, στην επαρχία Λεμεσού, εντόπισαν 26χρονο, μόνιμο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος καταζητείτο από τις 6 Σεπτεμβρίου, 2017 σχετικά με την πιο πάνω διάρρηξη κατοικίας.
 
Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν αμέσως στη σύλληψη του 26χρονου βάσει Δικαστικού εντάλματος. Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 26χρονου, μέσα σε τσαντάκι ώμου, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό ρόπαλο και το κλειδί του αυτοκινήτου, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν συλλέξει οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, χρησιμοποιούσε ο 26χρονος για τις διακινήσεις του.
 
Το αυτοκίνητο του 26χρονου εντοπίστηκε σταθμευμένο σε παρακείμενο σημείο στον πιο πάνω δρόμο, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε, έφερε πινακίδες εγγραφής με αριθμό διαφορετικό από τον πραγματικό εγγεγραμμένο αριθμό εγγραφής του αυτοκινήτου.
 
Το αυτοκίνητο παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε σε ασφαλή Αστυνομικό χώρο φύλαξης, ενώ οι πινακίδες εγγραφής που έφερε κατασχέθηκαν.
 
Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, στην παρουσία του 26χρονου, κατά την οποία στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, αριθμός μεγαφώνων, ηλεκτρικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα, τα οποία παραλήφθηκαν για να εξεταστεί κατά πόσον αποτελούν προϊόν κλοπής.
 
Ανακρινόμενος ο 26χρονος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς για την κατοχή των πιο πάνω αντικειμένων, οι οποίοι διερευνώνται.
 
Εναντίον του 26χρονου διερευνάται υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, κατοχής επιθετικού οργάνου, παράνομης κατοχής περιουσίας καθώς και υπόθεση τροχαίων παραβάσεων, μεταξύ των οποίων και παραποίηση των πραγματικών στοιχείων μηχανοκινήτου οχήματος.