Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Κατώτερος των περιστάσεων ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έχασε με 2-0 από την Νεα Σαλαμίνα...

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έχασε με 2-0 από την Νεα Σαλαμίνα η οποία προηγήθηκε με πέναλτυ φάντασμα

Παίζοντας ικναοποιητικά μόλις στα πρώτα 25 λεπτά ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έχασε απόψε στο στάδιο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ από την Νεα Σαλαμίνα με 2-0.

Η ομάδα της Αμμοχώστου προγήθηκε με το γκολ του Μακρίεβ από τα 11 βήματα στο 43′, ένα πέναλτυ φάνταστμα το οποίο κέρδισε με βουτιά ο σκόρερ.

Στην επανάληψη η Λεμεσιανή ομάδα έδειξε σαν και να είχε καταρρεύσει, η Νέα Σαλαμίνα δημιουργούσε συνεχώς φάσεις και με κτύπημα φάουλ του Παύλου στο 69′ πέτυχε το 2-0.

Δηλώσεις Πέδρο Εμάνουελ:«Πρώτα απ’ όλα δίνουμε συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα για τη νίκη της. Είχαμε 2-3 ευκαιρίες στο ξεκίνημα αλλά δεν σκοράραμε Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, όμως προς το τέλος ήρθε και το πέναλτι για τη Νέα Σαλαμίνα. Όταν θέλαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, η Νέα Σαλαμίνα ανέβηκε και δεν μας επέτρεψε στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι σκόραραν και δεύτερο τέρμα, εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε στο Κολόσσι και ευελπιστούμε σε καλύτερες μέρες».

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Στέινμπορς, Άντιτς, Τσίνα, Ζάρκοβιτς, Τσιγκουΐνι, Κούσουλος, Σκοπελίτης (90+1΄ Μπεμπά), Τσούρτσουριτς, Πεδρίτο (61΄ Αδόρνο), Παύλου, Μακρίεφ (80΄ Γκράιμς).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Στυλιανού (46΄ Μέζγκα), Ελίζιο, Φρέιρε, Ζάιμε, Σακέτι (74΄ Τουράμ), Στογιάνοβιτς (61΄ Ρόσα), Σλάβτσεφ, Παπουλής, Πέδρο, Γκιέ….