Αρχική ΑΕΛ Κόλλησε νίκη η ΑΕΛ, κέρδισε την Νεα Σαλαμίνα με 2-1 και πήρε...

Κόλλησε νίκη η ΑΕΛ, κέρδισε την Νεα Σαλαμίνα με 2-1 και πήρε βαθιές ανάσες

Παίζοντας αρκετά καλά και βγάζοντας σημάδια ομάδας με οργάνωση και πειθαρχεία, η ΑΕΛ κέρδισε απόψε την Νεα Σαλαμίνα σε αγώνα που έγινε στο στάδιο Αμμόχωστος με 2-1.

Έτσι και μετά και τα άλλα σημερινά αποτελέσματα η Λεμεσιανή ομάδα παίρνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά από πολύ καιρό, συγκεκριμένα μετά τον Μάιο του 2014, πήρε βαθιές βαθμολογικές ανάσες.

Στο Α’ μέρος οι δυο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες 0-0 με τις δυο ομάδες να έχουν σχεδόν ίση κατοχή και υπεροχή και να χάνουν από μια ευκαιρία, η ΑΕΛ στο ξεκίνημα με Οχενέ και η γηπεδούχος με τον Πεδρίτο.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ με διπλή προσπάθεια του Πιέχ στο 64′.

Η Νεα Σαλαμίνα προσπάθησε να αντιδράσει κράτησε μπάλα ωστόσο δεν μπορούσε να φτάσει στην εστία του Ντεγκρά. Αυτό έγινε στο 75′ όταν ο Τζουτζουρίτς κινήθηκε παράλληλα με την εστία και με δυνατό σουτ έφερε το παιγνίδι στα ίσα.

Η ισοφάριση δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου οι οποίοι αντιθέτως πείσμωσαν και ξαναπήραν την υπεροχή ψάχνωντας το γκολ της νίκης. Κάτι που έγινε γεγονός με τον Κουντατέρ στο 86′.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Nέα Σαλαμίνα: Μιχαήλ, Γκράιμς, Τσιγκουινί, Ζάρκοβιτς, Τσίνα, Σκοπελίτης, Τζούρτζουριτς (83′ Κούσουλος), Γκόμες (66′ Παύλου), Πεδρίτο, Μακρίεφ, Λίλιου (63′ Μπεμπά)

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Αϊρόσα, Ατράντε, Κυριάκου, Ρομπέρ, Oχένε (53′ Μέσκα), Αγκάνοβιτς, Στεπάνοβιτς, Κουταντέρ, Σαρδινέρο (85′ Φέλτσερ), Πίεχ (78′ Ντίνα)…