Αρχική ΑΕΛ Κόλλησε στον άσσο η ΑΕΛ, ματιές σε Ελλάδα και στον Αντρέι Γκορμπούνοβ,...

Κόλλησε στον άσσο η ΑΕΛ, ματιές σε Ελλάδα και στον Αντρέι Γκορμπούνοβ, αλλά και νεαρούς

Το μοναδικό ίσως κόλλημα σοτν προγραμματισμό της ΑΕΛ είναι αυτή την στιγμή το θέμα του τερματοφύλακα μιας και δεν προχωρά ούτε η περίπτωση απόκτησης βασικού αλλά ούτε και η περίπτωση απόκτησης δεύτερου τερματοφύλακα.

Για την περίπτωση απόκτησης δεύτερου τερματοφύλακα και στα πλαίσια της προσπάθειας για να μην σπαταληθεί μια ακόμη από τις 15 θέσεις ξένων/κοινοτικών, στην ΑΕΛ επιθυμούν να αποκτήσουν είτε Κύπριο είτε νεαρό κάτω των 21.

Στα πλαίσια αυτά προσεγγίστηκε ο Ανδρέας Κίττος ο οποίος όμως ψάχνει και άλλες προτάσεις, κάτι που δεν έχει αρέσει στην ΑΕΛ, ενώ στα υπόψην βρίσκονται εδώ και μέρες και κάποιοι νεαροί τερματοφύλακες που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τώρα για την θέση του βασικού όλες οι μέχρι τώρα γνωστές περιπτώσεις φαίνεται να έχουν οδηγηθεί σε ναυάγιο και στην ΑΕΛ εξετάζουν πλέον κάποιες άλλες περιπτώσεις. Μια εξ αυτών είναι και η περίπτωση Γκορμπούνοφ.

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ έχει καταγωγή την Λευκορωσία και είναι ηλικίας 32 χρόνων. Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στο Ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Ατρομήτου ενώ προηγουμένως ήταν στην Μπάτε Μπορίσοφ….