Αρχική Τελευταία Νέα Σου γελάσαμε Ευρώπη, μας έδωσες χρήματα για πεζοδρόμους και τους κάναμε parking,...

Σου γελάσαμε Ευρώπη, μας έδωσες χρήματα για πεζοδρόμους και τους κάναμε parking, δείτε σας παρακαλώ τις φωτογραφίες

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Οι πιο κάτω φωτογραφίες είναι απλά ενδεικτικές και δεν μπορούν να δείξουν το τι στην πραγματικότητα συμβαίνει. Ναι, σου γελάσαμε Ευρώπη. Μας έδωσες χρήματα για να κάνουμε πεζοδρόμους κι΄εμείς κάναμε parking.

Η “μανία” του δήμου Λεμεσού για την εξυπηρέτηση του αυτοκινήτου αντί του ανθρώπου αντικατοπτρίζεται στο τι συμβαίνει στους πεζοδρόμους, Κώστα Χαράκη, Μακεδονίας αλλά και στον πεζόδρομο στην οδό Σπάρτης.

Εκεί δηλαδή, στην οδό Σπάρτης, εκεί όπου ξεκάθαρα και με βούλα και με ταμπέλα ο πεζόδρομος έχει μετατραπεί σε parking. Όσον αφορά στις οδούς Κώστα Χαράκη και Μακεδονίας η εικόνα είναι απλά τραγική.

Ανάμεσα στα πανέμορφα παλιά αρχοντικά, ανάμεσα στο λιγοστό πράσινο το οποίο ο δήμος Λεμεσού φρόντισε να φυτέψει και προφανώς φρόντισε και να είναι λίγο, εκεί βλέπουμε παντού σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν οι υπεύθυνοι για τα διαρθρωτικά ταμεία τα οποία χρηματοδότησαν το έργο της ανάπλασης του κέντρου της πόλης μας, αν αυτοί εκεί στις Βρυξέλλες έρχονταν για να δουν αυτό που συμβαίνει.

Ανάμεσα σ΄άλλα σας παραθέτουμε πιο κάτω και φωτογραφίες από την αναπλασμένη παλιά Λευκωσία. Από τις γειτονιές του παλιού κέντρου της πρωτεύουσας όπου κι΄εκεί έγιναν πολλές πεζοδρομήσεις.

Η σύγκριση είναι ίσως ενδεικτική για το πως οι δυο δήμοι αντιλαμβάνονται τα πράματα.

ΛΕΜΕΣΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ…