Αρχική Φούρπος Λάθος τα εισιτήρια στους Τουρκοκύπριους

Λάθος τα εισιτήρια στους Τουρκοκύπριους

Ο χειρισμός της παραχώρησης εισιτηρίων για τον αγώνα της με την Φενέρμπαξε σε Τουρκοκύπριους φιλάθλους, είναι λανθασμένος. Η διοίκηση της ΑΕΛ θα έπρεπε να είχε αποστείλει τα 1400 εισιτήρια στην Τουρκία και όσοι θέλουν ας ερχόντουσαν.

Και ο λόγος που το λέμε δεν είναι γιατί έχουμε κάτι με τους Τουρκοκύπριους γενικά, αλλά γιατί έχουμε πάρα πολύ καλή μνήμη. Η οποία μας παίρνει πίσω μερικά χρόνια, όταν η γυναικεία καλαθοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ, είχε τότε αντιμετωπίσει στο “κλουβί” την Γαλατάσαραι.

Και τότε επαφές με Τουρκοκύπριους και τότε μόνο δηλώσεις περί αθλητισμού που ενώνει τους ανθρώπους και τότε όμως τα λεωφορεία με τους Τουρκοκύπριους που ήλθαν στο κλουβί, ήταν από ομάδες “επιλεκτών”. Από φανατικούς εθνικιστές οι οποίοι καταχράστηκαν την καλωσύνη και φιλοξενία της ΑΕΛ, υψώνοντας την Τουρκική σημαία και δημιουργώντας ένταση.

Αν λοιπόν στέλνονταν τα 1400 εισιτηρία στην Πόλη και όχι στην κατεχόμενη Λευκωσία, τότε η πιθανότητα να βλέπαμε στο πέταλο του ΓΣΠ κανονικούς φιλάθλους ή έστω οπαδούς της Φενέρμπαξε, θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Τώρα απλά ευχόμαστε να μην έχουμε μια επανάληψη αυτού που θυμηθήκαμε και περιγράψαμε πιο πάνω.

Ας έχουν όλοι το μυαλό τους…

ο φούρπΟς  …