Αρχική Φούρπος Το Rotation και οι νεαποκτηθέντες

Το Rotation και οι νεαποκτηθέντες

Το Rotation με το οποίο επιχειρεί ο Πάμπος Χριστοδούλου να διατηρεί σε ψηλό επίπεδο την ομάδα της ΑΕΛ, είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αυτό που έχει φέρει την ΑΕΛ μακρυά από την κορυφή, μετά από πολύ καιρό.

Αυτό που ουσιαστικά έχει κάνει το Rotation είναι να έχει αποσυντονίσει την σταθερότητα που είχε η πρωταθλήτρια, αυτό που της έδωσε στην περσινή χρονιά τον πολυπόθητο τίτλο.

Η δικαιολογία της κούρασης μέσα από την οποία προκύπτει η ανάγκη για την λειτουργία του Rotation, δεν είναι παρά μια δικαιολογία τύπου, “οι ομάδες κτίζονται και θέλουν χρόνο”, κάτι που η περσινή ΑΕΛ απέδειξε ότι είναι λανθασμένο.

Βεβαίως πέραν του Roatation, αυτό που έχει αποδειχθεί ζημιογόνο για την Λεμεσιανή ομάδα, είναι και η μη ικανοποιητική ανταπόκριση των νεαποκτηθέντων, οι οποίοι δεν έδειξαν μέχρι στιγμής αντάξιοι των προσδοκιών.

Με όλα αυτά και με ότι η ΑΕΛ πέτυχε ή δεν πέτυχε στην μέχρι σήμερα φετινή χρονιά, η ΑΕΛ έχασε το Super Cup και τίποτα περισσότερο. Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει και αν σταματήσει και η κακοδαιμονία των τραυματισμών, η ΑΕΛ έχει θα είναι εκεί.

Μ΄αυτά και μ΄αυτά, σας παραθέτουμε πιο κάτω τους 14 επίσημους αγώνες που έδωσε μέχρι σήμερα στην φετινή χρονιά η ΑΕΛ, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να προσπαθεί να μοιράσει χρόνο σχεδόν σε όλους τους παίκτες του. Συγκεκριμένα στις 5 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, στις 8 ευρωπαϊκές, αλλά και στο Super Cup, ο κύριος Κύπριος τεχνικός χρησιμοποίησε 23 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί ήταν οι Αϊρόσα, Άντο, Σα, Ντεντέ, Εντμάρ, Ντεγκρά, Ντίξον, Μαϊκόν, Ζιλμπέρτο, Μπεμπέ, Μιγκέλ, Μοντέιρο, Σέρτζιο, Τζούνιορ, Ουόν, Καρλίτος, Βοού, Θεοφίλου, Κωνσταντίνου, Νικολάου, Πάρπας, Ελευθερίου και Τσιάκκας.

ο φούρπΟς…