Αρχική Τελευταία Νέα Λειτουργία Καρδιοχειρουργικού Τμήματος στην Πολυκλινική Υγεία

Λειτουργία Καρδιοχειρουργικού Τμήματος στην Πολυκλινική Υγεία

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διεύθυνση της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ, στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών Υγείας που προσφέρει, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας Καρδιοχειρουργικού Τμήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, «η απόφαση για υλοποίηση του τμήματος αποτελεί συνέχεια της επιτυχούς λειτουργίας τμήματος του καθετηριασμού καρδιάς, το οποίο λειτουργεί από το 2011 και του εργαστηρίου διενέργειας ηλεκτροφυσιολογίας καρδιάς από το 2015».

Εξάλλου, σημειώνεται ότι η λειτουργία του καρδιοχειρουργικού τμήματος έχει επιτεύχθει με τη συνεργασία των διακεκριμένων χειρουργών καρδιάς Dr. Shahab Nozohoor  και Dr. Johan Sjogren και της ομάδας τους οι οποίοι μετέφεραν την τεχνογνωσία και την εμπειρία από το εξειδικευμένο καρδιοχειρουργικό κέντρο Lunden Σουηδίας με τη συνεργασία κυπρίων ιατρών.

«Το τμήμα είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό», προστίθεται.

Παράλληλα, τονίζεται ότι «έχουν ήδη διενεργηθεί δύο επεμβάσεις με απόλυτη επιτυχία και οι ασθενείς βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης».

Καταληκτικά, αναφέρεται ότι με τη λειτουργία αυτού του τμήματος δίνεται η πρόσβαση σε ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για ασθενείς με καρδιολογικά προβλήματα τόσο στη Λεμεσό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή….