Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Δολοφονία θρίλερ – Του χτύπησε την πόρτα και τον μαχαίρωσε μέχρι...

Λεμεσός: Δολοφονία θρίλερ – Του χτύπησε την πόρτα και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Άγρια δολοφονία με θύμα 42χρονο από τη Σρι Λάνκα στις 1.20 τα ξημερώματα στη Λεμεσό, με την αστυνομία να αναζητεί τα στοιχεία του δράστη, που φαίνεται να είναι ασιατικής καταγωγής.  
 
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ, Ιωάννη Σωτηριάδη, το θύμα βρισκόταν στο διαμέρισμα συγγενικού του προσώπου, που βρίσκεται στον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μιχαήλ Μιχαηλίδη, πάροδος της Λεωφόρου Μακαρίου Γ`.  
 
3
 
Όπως πηγάζει από τα δεδομένα της αστυνoμίας ο θύτης κτύπησε το κουδούνι και μόλις το θύμα άνοιξε την πόρτα, δέχθηκε επαναληπτικά κτυπήματα με μαχαίρι, τα οποία τον τραυμάτισαν θανάσιμα, ενώ ο δράστης εγκατέλειψε αμέσως τη σκηνή.  
 
Κλήθηκε άμεσα η αστυνομία ενώ η σκηνή αποκλείστηκε και άρχισαν έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες διαμένει σε διαμέρισμα γειτονικής πολυκατοικίας.  
Άγριο φονικό στη Λεμεσό - Του χτύπησε την πόρτα και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου
 
Στις δηλώσεις του ο κ. Σωτηριάδης ανέφερε πως  “Ο δράστης φαίνεται να είναι επίσης ασιατικής καταγωγής, του οποίου γνωρίζουμε μόνο το μικρό όνομα και γίνονται προσπάθειες με σκοπό να εντοπίσουμε τα πλήρη στοιχεία του για να προχωρήσουμε στον εντοπισμό και τη σύλληψη του”. Ανέφερε επίσης πως το θύμα και ο φερόμενος ως δράστης πιθανότατα να γνωρίζονταν, ωστόσο τα κίνητρα που οδήγησαν στο φονικό δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό.