Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα Ρωσίδων

Λεμεσός: Εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα Ρωσίδων

Φλογερό βράδυ πέρασαν δυο Ρωσίδες, μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου αφού τα αυτοκίνητα τους έγιναν στόχος εμπρηστών με διαφορά μικρότερης της μιας ώρας μετά τα μεσάνυχτα.

Συγκεκριμένα 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να αντιμετωπίσει την φωτιά που είχε εκδηλωθεί σε αυτοκίνητο, σταθμευμένο έξω από κατοικία στην οδό Αδελφής Τερέζας στην Αγία Φύλα.

Όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για κακόβουλη ενέργεια εμπρησμού, με την χρήση εύφλεκτης ύλης. Το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 41χρονης Ρωσίδας έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές.

Στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα οι εμπρηστές έθεσαν φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 42χρονης Ρωσίδας που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία της στην οδό Σπάρτης στη Μέσα Γειτονιά. Το αυτοκίνητο έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του.

Από τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντοπίστηκαν δύο εστίες φωτιάς, που μαρτυρούν την απόπειρα των δραστών να πετύχουν το σκοπό τους, καταστρέφοντας το όχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις των θυμάτων, οι παραπονούμενες εξέφρασαν άγνοια για τα κίνητρα και τα αίτια που οδήγησαν τους δράστες σε αυτές τις πράξεις.