Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Μπαλκόνια κίνδυνος-θάνατος στη Λεμεσό- Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα

Λεμεσός: Μπαλκόνια κίνδυνος-θάνατος στη Λεμεσό- Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα

Σε πραγματική απειλή έχουν μετατραπεί μπαλκόνια μερικών πολυκατοικιών στην Λεμεσό τόσο για τους ίδιους τους ενοίκους όσο και για ανθρώπους που περνάνε από κάτω.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (11/08) κατέρρευσε μπαλκόνι σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη γωνία των οδών Ησιόδου και Ευαγγελιστρίας, στο κέντρο της πόλης.

Ο θόρυβος από την υποχώρηση του τσιμεντένιου όγκου από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, ήταν αρκετός για να σηκώσει στο πόδι τους ενοίκους της πολυκατοικίας αλλά και ενοίκους παρακείμενων πολυκατοικιών.

Πέφτοντας το μπαλκόνι κατέληξε στη βεράντα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου και στη συνέχεια καταπλάκωσε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο κάτω από την πολυκατοικία.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τις απαραίτητες εξετάσεις. Τον χώρο του συμβάντος επιθεώρησαν λειτουργοί του Τεχνικού Τμήματος του Δήμου Λεμεσού, ενώ συνεργεία ανέλαβαν το έργο του καθαρισμού των τσιμεντένιων όγκων που κατέρρευσαν, ώστε να αρχίσουν εντός των ημερών οι εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς.

 

 

Πηγή