Αρχική Τελευταία Νέα Λοιπόν, να πούμε ένα ακόμη ανέκδοτο με την Αρχή Λιμένων και το...

Λοιπόν, να πούμε ένα ακόμη ανέκδοτο με την Αρχή Λιμένων και το Παλιό Λιμάνι και να κλάψουμε όλοι μαζί;

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Προφανώς οι περισσότεροι από εσάς θα είδατε ότι στον κεντρικό πυρήνα του έργου στο Παλιό Λιμάνι ανοίγεται μια τεράστια όμορφη πλατεία ενώ στα ανατολικά της βρίσκονται αυτές οι διόροφες κατασκευές οι οποίες στο ισόγειο τους φιλοξενούν καταστήματα με πρόσβαση από την μια στην πλατεία κι΄από την άλλη στο μονοπάτι που οδηγεί στην μεγάλη αποβάθρα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μαθαίνω και σύμφωνα με τα σχέδια και την κατασκευή των έργων στο Παλιό Λιμάνι η Αρχή Λιμένων Κύπρου δεν μερίμνησε να πάρει άδεια για τα καταστήματα αυτά όπως να μπορούν να έχουν τραπεζάκια και καρέκλες έξω αλλά παρά μόνο να μπορούν να προσφέρουν φαγητά και ποτά take away. Μιλάμε για μαγαζιά με πρόσβαση σε μια τεράστια πλατεία.

Αυτός είναι κι΄ο λόγος που τα μαγαζιά αυτά δεν έχουν προς το παρών ενοικιαστεί πλην βεβαίως του πρώτου στην γωνιά, του Tsak Made το οποίο θα λειτουργήσει από αύριο Πέμπτη και του εύχομαι τα καλύτερα. Όσον αφορά το θέμα τραπεζάκια θα σας πω ένα ακόμη αστειάκι. Με αίτημα μάλλον αλλάζει η άδεια αλλά οι αρχές δεν μπορούν να το κάνουν αν δεν περάσουν δυο χρόνια!

Καληνύκτα μας!

ο ΛΕΜΕΣ ιος…