Αρχική ΑΕΛ Μεγάλη νίκη της ΑΕΛ πάνω στην πρωτοπόρο ΑΕΚ, πέρασε νικηφόρα με 2-0...

Μεγάλη νίκη της ΑΕΛ πάνω στην πρωτοπόρο ΑΕΚ, πέρασε νικηφόρα με 2-0 από το ΓΣΖ, γελάσαν και τα μουστάκια τους

Μεγάλη νίκη σε βάρος της πρωτοπόρου ΑΕΚ πέτυχε απόψε στο ΓΣΖ η ομάδα της ΑΕΛ η οποία με τα τέρματα των Σαρδινέρο στο 1ο λεπτό και Φέλτσερ στο πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Η ΑΕΚ κρατούσε περισσότερο μπάλα σε όλο το παιγνίδι κι΄αυτό παρά το ότι έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καταλά στο27′,  ο οποίος ανέτρεψε τον Πιέχ που έφευγε μόνος.

Ωστόσο η κατοχήτης ΑΕΚ δεν είχε αντίκρυσμα μιας και ήταν η ομάδα της ΑΕΛ που έχασε σωρεία ξεκάθαρων ευκαιριών για να πάρει μια μεγαλύτερη νίκη, κάτι που δεν έγινε λόγω αστοχίας των ποδοσφαιριστών της.

Ντεμπούτο έκαναν σήμερα τα δυο νεα μεταγραφικά αποκτήματα της Λεμεσιανής ομάδας, ο Πολωνός Πιέχ ο οποίος ξεκίνησε στο παιγνίδι ενώ ο Σκοπιανός Στεπάνοβιτς πήρε την θέση του Οχενέ.

Μάκης Χάβος:“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το καθαρό και αθλητικό της παιχνίδι αλλά και στον προπονητής της που παρουσιάζει μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Βάλαμε το γρήγορο γκολ και μας βοήθησε και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Τα παιδιά σήμερα ανταποκρίθηκαν σε όλα τα επίπεδα, σε όλα ήμασταν καλά. Ο στόχος δεν είναι μόνο να κερδίζουμε όσα παιχνίδια μπορούμε, αλλά να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Και για να το κάνεις αυτό χρειάζεται χρόνο, σε ένα μήνα δεν γίνεσαι Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ”.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΑΕΚ: Τόνιο, Ορτίθ, Μαρτσίνιακ, Νίνου (55′ Μιντίκκης – 76′ Κυπριανού), Καταλά, Λαμπάν, Λαρένα, Μοντέιρο, Εγγλέζου, Τέτε, Άλβες

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Αϊρόσα, Ρομπέρ, Σιέλης, Κουταντέρ, Μέσκα, Ελευθερίου, Σοάρες, Οχένε (84′ Στεπάνοβιτς), Σαρδινέρο (90′ Σταύρου), Πίεχ (58′ Φέλτσερ)…