Αρχική Λεμέσιος Μετά την Γοργόνα μας ήλθαν τα δυο τριάρια τα οποία θα σώσουν...

Μετά την Γοργόνα μας ήλθαν τα δυο τριάρια τα οποία θα σώσουν την Ανεξαρτησίας και το Εμπορικό Κέντρο

Με υπερηχητική ταχύτητα μας ήλθε σήμερα στο κέντρο της πόλης μας το λεωφορείο με τον αριθμό 33.

Πρόκειται για ένα νεο δρομολόγιο το οποίο εγκρίθηκε από το υπουργείο συγκοινωνιών και έργων με διαδικασίες εξπρές και το οποίο θα ξεκινά από το ξενοδοχείο Le Meridien και αφου θα διέρχεται του παραλιακού από την οδό Γλάδστωνος θα παιρνά μέσα από την οδό Ανεξαρτησίας όπου θα κάνει τρείς στάσεις και θα γυρίζει πίσω.

Αυτό είχε συμφωνηθεί σε συνάντηση που είχε μόλις πριν από μερικές μέρες στο υπουργείο συγκοινωνιών και έργων με τον αρμόδιο υπουργό ο  δήμαρχος Λεμεσού συνοδευόμενος από τους βουλευτές Λεμεσού, Βότση, Κυριακίδου και Κώστα, ενώ σχεδόν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι με τους οποίους μιλήσαμε δήλωσαν άγνοια για το θέμα.

Σήμερα λοιπόν και με την πρώτη άφιξη του λεωφορείου που θα είναι χωρητικότητας 25 θέσεων πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου ένα είδος τελετής για την υποδοχή των πρώτων που είχαν αφιχθεί χρησιμοποιώντας την διαδρομή αυτή και στους οποίους δόθηκε σαν κέρασμα ένα γλυκό κι΄ένας καφές.

Εγώ βλέποντας όλα αυτά απλά έχω ακόμη προβληματιστεί πιο πολύ. Εκεί που πίστεψα ότι με την Γοργόνα του Portobelo η πόλη μας έκανε έστω ένα μικρό βήμα μπροστά ξαφνικά έζησα με την σημερινή τελετή άλλες εποχές. Και διερωτούμε, πραγματικά πιστεύουμε ότι έτσι θα σωθεί ή θα αναβαθμιστεί το εμπορικό μας κέντρο;

Λυπάμε αλλά τα δυο τριάρια δεν θα κάνουν την διαφορά, αυτό πιστεύω, όμως δήμαρχε όταν θέλεις κάτι μπορεί να γίνει. Το απέδειξες κάνοντας και πάλι το χατήρι αυτών που ήθελαν λεωφορείο στον δρόμο, ενώ στις περιπτώσεις που θα πρέπει να κάνεις το χατήρι της πόλης μας παραπέμπεις σε μελέτες πέντε και επτά χρόνων.

Άντε και καλές δουλειές…

ο ΛΕΜΕΣ ιος…