Αρχική Φούρπος Μεταγραφές, εν μια νυκτί

Μεταγραφές, εν μια νυκτί

Τότε ήταν ο Νεοφύτου στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ, μετά ο Τσόροβιτς στον ΑΠΟΕΛ και τώρα ο Φρέντυ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τυχαίο; Δεν μπορώ να απαντήσω.  Θα έλεγα όμως ότι τρίτωσε το κακό στην ΑΕΛ. Κι΄ας λένε άλλοι, πιο μοντέρνοι και πιο μετριοπαθής, ότι το ποδόσφαιρο είναι business. Να το δεκτώ, όμως θα πω ότι στα business δίνεις και παίρνεις.

Ανατρέχοντας στο σήμερα και στο χθες, βλέπουμε την ιστορία, να επαναλαμβάνεται. Και οι ομοιότητες είναι πολλές. Τότε με Νεοφύτου μαθεύτηκε στην σύναξη στο ξενοδοχείο ΠΕΥΚΟΣ. Με τον Τσόροβιτς έγινε γνωστό live, σε τηλεοπτική εκπομπή και τώρα το μάθαμε από τα sites. Και στις τρείς περιπτώσεις, όλα έγιναν εν μια νυκτί.

Δεν θα μπω στην ουσία του αν ο Φρέντυ αξίζει, είναι καλός κλπ. Άλλωστε δεν πολυκαταλάβω κι΄έχει χρόνια να πάω στο γήπεδο. Ωστόσο το να δίνεις τον αρχηγό σου, τον πελλό σου, τον σκόρερ σου, γιατί όλα αυτά ήταν όπως λένε ο Φρέντυ και μάλιστα δυο μόλις εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας χρονιάς, ε, αυτό μάλλον δεν είναι καλό.

Κι΄όταν μάλιστα τον δίνεις και στην ΟΜΟΝΟΙΑ, γίνεται ακόμη χειρότερο. Κάτι τέτοιο έκανε πέρσι κι΄ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ με Αβραάμ. Γι΄αυτό και φαίνεται ότι είναι μάλλον σύνδρομο Πανλεμεσιανό και όχι αποκλειστικότητα της ΑΕΛ. Έτσι το βλέπω, γιατί είμαι βλέπετε αθεράπευτα ρομαντικός.

φούρπΟς   …