Αρχική Τεχνολογία Με αναδιπλούμενη οθόνη το Galaxy S7 του 2016, οι φήμες κάνουν λόγο...

Με αναδιπλούμενη οθόνη το Galaxy S7 του 2016, οι φήμες κάνουν λόγο για επαναστατική σχεδίαση και τεχνολογία γραμμικής ανάδρασης

Μπορεί να μην έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κυκλοφόρησε το Galaxy S6, (σε κλασική και σε εντυπωσιακή κυρτή οθόνη Edge) ωστόσο, η τεχνολογία στα smartphones κινείται τόσο γρήγορα που όλοι μιλάνε ήδη για τον φιλόδοξο αντικαταστάτη της ναυαρχίδας της Samsung.

Οι φήμες κάνουν λόγο για επαναστατική σχεδίαση και συγκεκριμένα αναφέρονται σε μια αναδιπλούμενη οθόνη (5.5″ Super AMOLED) η οποία είναι εμπνευσμένη από το «ευλύγιστο» G Flex της LG.

Το S7, που αναμένεται να παρουσιαστεί στο Mobile World Congress του 2016, θα είναι ως αποτέλεσμα της ελαστικότητας της οθόνης του πολύ πιο ανθεκτικό από τον προκάτοχό του -και αδιάβροχο- ενώ λέγεται ότι θα αποτελέσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά την ειδική στρώση του από ζαφείρι.

Θα φέρει επιπλέον τεχνολογία γραμμικής ανάδρασης, που επιτρέπει στους χρήστες να αισθάνονται μικρές δονήσεις ανάλογα με την εφαρμογή και τα διάφορα σενάρια χρήσης σε συγκεκριμένα σημεία της οθόνης.

Η ανάλυσή του υπολογίζεται να είναι 4Κ, με 8 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 32, 64 και 128 GB. Μία οπίσθια κάμερα των 30 megapixels και μία εμπρόσθια των 10 megapixels συμπληρώνουν, μεταξύ άλλων, τη λίστα με τα καλούδια που αναμένεται να προσφέρει.

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ…