Αρχική Τελευταία Νέα Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ FxPro Limassol 3on3 2016, δείτε...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ FxPro Limassol 3on3 2016, δείτε το φιλμάκι

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ FxPro Limassol 3on3 2016, το οποίο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 24, 25 και 26 Ιουνίου στον Μόλο Λεμεσού.

Στο 2ο Limassol 3on3 συμμετείχαν συνολικά 100 ομάδες, διαχωρισμένες σε έξι διαφορετικές κατηγορίες και πέραν των 400 αθλητών από 15 χώρες.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του FxPro Limassol 3on3 2016, πραγματοποιήθηκε φέτος με ξεχωριστή επιτυχία, το καινοτόμο 360 live streaming video με την υποστήριξη της εταιρείας polar effect και την σημαντική συμβολή του Χρυσού Χορηγού που ήταν η Cyta, η οποία κάλυψε δωρεάν όλες τις διαδικτυακές ανάγκες της διοργάνωσης.

Οι διοργανωτές του FxPro Limassol 3on3 2016 συγχαίρουν και ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες που αγωνίστηκαν σε πνεύμα αθλητοπρέπειας και αλληλοσεβασμού, ανεβάζοντας το επίπεδο της διοργάνωσης σε πολύ υψηλά επίπεδα. Οι διοργανωτές, εκφράζουν επίσης θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές που βοήθησαν για να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία το FxPro Limassol 3on3 2016.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρουσία του Δημάρχου έγινε και η απονομή εισφοράς που προσφέρθηκε από τους διοργανωτές για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού και στην ομάδα με αμαξίδια Ήφαιστος, από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές των ομάδων του εταιρικού πρωταθλήματος….