Αρχική ΑΕΛ Με τρεις απόντες η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ, μεταγραφές μετά τις Πλάτρες

Με τρεις απόντες η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ, μεταγραφές μετά τις Πλάτρες

Την κλήση για την σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας ανακοίνωσε η ΑΕΛ από την οποία θα απουσιάσουν σύμφωνα με πληροφορίες μας τρείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ήλθαν ακόμη στην Κύπρο. Πρόκειται για του Αλυ Σαβανέ, Πέδρο Μπενγκούι και Ράφαελ Ρόμο. Σύμφωνα με την πληροφόρηση μας η ΑΕΛ θα κάνει ακόμη τέσσερεις τουλάχιστον μεταγραφές μετά όμως από την προετοιμασία της ομάδας στις Πλάτρες όταν ο Πάμπος Χριστοδούλου θα σχηματείσει άποψη για τις ανάγκες του ρόστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πρώτης προπόνησης:

Ο προπονητής της ΑΕΛ κ. Πάμπος Χριστοδούλου καλεί στην 1η επίσημη προπόνηση την Δευτέρα 04/07/16 στο γήπεδο Γερμασόγειας στις 17:30 τους πιο κάτω ποδοσφαιριστές.

1. Ανδρέας Κίττος2. Ευάγγελος Γεωργίου3. Ανδρέας Κεραυνός4. Κωνσταντίνος Κυριάκου5. Elvis Monteiro (Babanco)6. Nurio Fortuna7. Σωτήρης Βασιλείου8. Βαλεντίνος Σιελής9. Ανδρέας Κυριάκου10. Edy Boyom11. Marco Airosa12. Χάρης Κυριάκου13. Hugo Firminio14. Loucas Souza15. Ανδρέας Νεοφύτου16. Μάριος Νικολάου17. Marco Soares18. Buo Mesca Na Bangna19. Wellington Carlos20. Γιάννης Μαύρου21. Στυλιανός Παντελή22. Παντελής Παντελή23. Γιάννης Γερολέμου24. Μάριος Ηλία25. Pedro Bengui26. Aly Savane

Προσφορά από την ΑΕΛ προς τον μεγάλο μας κόσμο σε μια προσπάθεια να έρθουν όλοι τόσο στην πρώτη προπόνηση όσο και στην μεγάλη συναυλία μας στις 30 Ιουλίου με Βασιλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη. Όποιος αγοράσει εισιτήριο της Συναυλίας (15€) δεν πληρώνει είσοδο για την προπόνηση που έχει οριστεί στα 5€ για όλους!!!

Πάμε γερά! Πάμε όλοι μαζί!!!…