Αρχική ΑΕΛ Μια ΑΕΛ χωρίς αρχή και τέλος ντυμένη στα μαύρα διασύρθηκε στο ΓΣΠ...

Μια ΑΕΛ χωρίς αρχή και τέλος ντυμένη στα μαύρα διασύρθηκε στο ΓΣΠ από τον ΑΠΟΕΛ αφου δέκτηκε εξάρα

Πιθανότατα η χειρότερη ΑΕΛ όλων των εποχών που φαίνεται ότι δεν ήταν τυχαίο που ντύθηκε στα μαύρα, διασύρθηκε απόψε από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με 6-0 σε ένα αγώνα όπου οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού παρουσιάστηκαν αδιάφοροι και έχασαν με τα χέρια κάτω.

Σαν παιδικά θα χαρακτηρίζαμε τα τρία πρώτα τέρματα που δέκτηκε η ΑΕΛ αφου προήλθαν από παιδικά λάθη της άμυνας της ΑΕΛ με τον Εφραίμ να κάνει το 1-0 και 2-0 στο 14′ και 16′. Στο 37′ ο Καβενάγκι πέτυχε το 3-0.

Στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ κατέβασε ταχύτητα καταφέρνοντας ωστόσο να πετύχει τρία ακόμη τέρματα καταγράφοντας έτσι μια ντροπιαστική ιστορική ήττα για την ΑΕΛ. Το 4-0 έκανε ο 55′ ο Καβενάγκι ο οποίος σκόραρε και το 6-0 με πέναλτυ στο 90′. Στο 58′ ο Αρτυματάς είχε κάνει το 5-0.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Καρλάο, Αμορίν, Σέρτζιο, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Μοράις, Βινίσιους (59΄ Μακρίδης), Ντε Βινσέντι (72΄ Αλωνεύτης), Εφραίμ (46΄ Βάντερ), Καβενάγκι.

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ρομπέρ, Σέμα, Μέσκα (58΄ Φέλτσερ), Αϊρόσα, Σαμπού (60΄ Οχένε), Ελευθερίου, Αντράντε, Κουταντέρ, Σοάρες, Σαρντινέρο….