Αρχική Τελευταία Νέα Μια ευχάριστη έκπληξη στον Δήμο Γερμασόγειας, τουριστική πλατεία, το πρώτο έργο εδώ...

Μια ευχάριστη έκπληξη στον Δήμο Γερμασόγειας, τουριστική πλατεία, το πρώτο έργο εδώ και χρόνια

image
image
image
image
image
image

Μια ευχάριστη έκπληξη είχαμε στον Δήμο Γερμασόγειας όπου είδαμε να γίνεται ένα έργο μετά από πολλά χρόνια, ένα έργο το οποίο ευχόμαστε να είναι η απαρχή της αντιστροφής της απαξίωσης της τουριστικής περιοχής που επικρατεί την τελευταία δεκαετία.

Το πιο κάτω κείμενο αναρτήθηκε από τον ΚΙΤΑ Γερμασόγειας, όπως και οι φωτογραφίες.

“Πάρκο και τουριστική πλατεία δημιούργησε ο Δήμος Γερμασόγειας στην τουριστική περιοχή της ενορίας Ποταμού Γερμασόγειας .

Το μοναδικό και ευχόμαστε το πρώτο από μια σειρά αναπτυξιακών έργων που χρειάζεται η τουριστική της Λεμεσού για ανάκαμψη.Είναι ένα χώρος στον δρόμο προς το ξενοδοχείο Αtlantica miramare ο οποίος αν συνδυάσει την τοποθεσία με μια όμορφη αρχιτεκτονική κατασκευή, το αποτέλεσμα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια πλατεία πολλαπλών χρήσεων .Η κίνηση ΚΙ.Τ.Α έχει επισκεφτεί τον χώρο και μετά από συνεννόηση των μελών της εισηγείται προς το Δημαρχείο Γερμασόγειας τα έξης !Ο χώρος να μετατραπεί σε τουριστική πλατεία και η αξιοποίηση της να είναι καθαρά για τουριστικούς σκοπούς .Α) Συχνές πολιτιστικές εκδηλώσεις κατά την τουριστική περίοδο .Β) Τουριστικά παζάρια με κυπριακά προϊόντα .Γ) Εκθέσεις διάφορων ειδών όπως ζωγραφικής ,αγγειοπλαστικής , παραδοσιακά κεντήματα και τόσα άλλα που θα ενδιάφερε τους τουρίστες και ντόπιους .Δ) Χώρος που θα έδινε το στίγμα συγκέντρωσης των τουριστών της πόλης μας και θα έδινε μια ζωντάνια και κίνηση στην γύρω περιοχή.

Αυτές είναι δικές μας εισηγήσεις που έχουν στόχο στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου. Με τα αναμενόμενα εσόδα δίνεται η ευκαιρία για συνέχη χρηματοδότηση και άλλων τουριστικών έργων. Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί ένα βήμα προς την ορθη κατεύθυνση για την ανάπτυξη στην τουριστική κεντρική περιοχή του Δήμου μας .

Φυσικά τις τελικές αποφάσεις εκμετάλλευσης και χρήσης θα τις πάρει τοπική αρχή. Ευχή μας να πάρει τις καλύτερες δυνατές”….