Αρχική ΑΕΛ Μπλεγμένη στα δίκτυα του υποβιβασμού, τραγική η ΑΕΛ έχασε στο τσίρειο με...

Μπλεγμένη στα δίκτυα του υποβιβασμού, τραγική η ΑΕΛ έχασε στο τσίρειο με 0-2 από την ΕΝΠ

Πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση η ΑΕΛ ηττήθηκε σε ένα τεραστίας σημασίας παιγνίδι με αντίπαλο την ΕΝΠ στο τσίρειο με 0-2 και μπλέκτηκε για τα καλά στα δίκτυα του υποβιβασμού.

Στο Α’ μέρος οι γαλαζοκίτρινοι κρατούσαν μπάλα αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή της ΕΝΠ. Καλή φάση καταγράφηκε στο τέλος του ημιχρόνου όταν με απ΄ευθείας κτύπημα φάουλ ο Ρομπέρ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ ήταν ακόμη πιο φλύαρη με την ΕΝΠ να ψάχνει το γκολ στις αντεπιθέσεις. Και τα κατάφερε στο 50′ όταν ο Παπαδόπουλος πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ πλασάροντας τον Ντεγκρά στην κλειστή γωνία. Στο 67′ η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτυ, το εκτέλεση ο Σιέλης στέλνοντας την μπάλα στα ουράνια ενώ τρία λεπτά αργότερα η ΕΝΠ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Σαλάι.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΕΛ (Μ. Χάβος): Ντεγκρά, Αϊρόσα, Αντράντε, Σιέλης, Ρομπέρ, Σοάρες, Κουταντέρ, Οχένε (75’ Ντίνα), Αγκάνοβιτς (60’ Μέσκα), Σαρδινέρο, Μαύρου (68’ Πίεχ).ΕΝΠ (Ρ. Φ. Χενέουχτεν): Σαντίνι, Τσιακλής, Πιερέττης, Σίλβα, Βαλλιάνος, Μπάουμαν, Μπούκορατς, Βούκτσεβιτς (28’ Παπαδόπουλος), Τουνκαρά (46’ Κοσμά), Σαλάι (85’ Φαν Ράνσμπεεκ), Μπούντιμιρ….