Αρχική Τελευταία Νέα Νέες έρευνες σήμερα για το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στην Πάφο

Νέες έρευνες σήμερα για το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στην Πάφο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η Αστυνομία Πάφου τις έρευνες σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού ανθρώπινου κρανίου στην περιοχή της Κολώνης το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου οι έρευνες συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα από μέλη της ΑΔΕ Πάφου σε συνεργασία με εθελοντές της Πολιτικής Άμυνας.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως το ανθρώπινο κρανίο που εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Πάφου θα αποσταλεί για εξειδικευμένες εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθούν άλλες λεπτομέρειες και παράμετροι που αφορούν τις συνθήκες εντοπισμού του.

Οι εξετάσεις συνέχισε εστιάζονται στο να εντοπιστεί το υπόλοιπο μέρος του ανθρώπινου σώματος μετά τον εντοπισμό του κρανίου αλλά και οποιουδήποτε άλλου στοιχείου που θα τους βοηθήσει στην διερεύνηση αυτής της υπόθεσης.

Αναφερόμενος στο ιστορικό της υπόθεσης ο κ. Νικολάου είπε πως το πρωί της Κυριακής, γύρω στις 10:00, πρόσωπο που διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα σε αγροτική περιοχή μεταξύ των χωριών Κολώνης και Μαραθούντας, ενημέρωσε την Αστυνομία ότι εντόπισε έξω από το υποστατικό του ένα ανθρώπινο κρανίο.

Όπως ανέφερε, πιθανολογείται ότι το κρανίο μεταφέρθηκε εκεί από σκυλιά, τα οποία κυκλοφορούν ελεύθερα στην γύρω περιοχή.

Πρόσθεσε πως με τις εξειδικευμένες εξετάσεις και με τη λήψη γενετικού υλικού  θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να διαφανεί αν το ανθρώπινο κρανίο που εντοπίστηκε συσχετίζεται με την απουσία οποιουδήποτε ελλείποντα προσώπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ