Αρχική Τελευταία Νέα Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία – Σκόνη στην ατμόσφαιρα

Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία – Σκόνη στην ατμόσφαιρα

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Μέχρι τους 33 βαθμούς θα φθάσει η θερμοκρασία σήμερα τη Δευτέρα (15/5), ενώ στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας  η θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να σημειώσει πτώση. 

Η πρόγνωση για τον καιρό

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το βράδυ θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Πέμπτη θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να σημειώσει πτώση.