Αρχική Τεχνολογία Νέο portal από το Spotify για μουσική από games

Νέο portal από το Spotify για μουσική από games

To Spotify λανσάρει ένα νέο portal, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μουσική από τα video games, από τα ίδια τα παιχνίδια, αλλά και από τους gamers. 

To νέο portal του Spotify στο www.spotify-gaming.com υπάρχει πρωτότυπη μουσική και soundtracks από δημοφιλή παιχνίδια, όπως το No Man’s Sky, αλλά και οι λίστες αναπαραγωγής που δημιουργούν διάφοροι χρήστες για να συνοδεύουν το παιχνίδι τους. Υπάρχουν λίστες που να ταιριάζουν στην διάθεση του gamer, ανάλογα με το πώς βλέπει να είναι το επόμενο gaming session. Εδώ μπορεί να βρει κανείς λίστες όπως το Power Gaming ή το Epic Gaming, προκειμένου να ικανοποιούνται όλα τα γούστα.

Η λίστα με τα διαθέσιμα μουσικά κομμάτια αναμένεται να εμπλουτιστεί περαιτέρω, αφού εκτιμάται ότι θα προστεθούν και άλλες λίστες με soundtracks από τίτλους παιχνιδιών. Εννοείται ότι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει τη δική του λίστα, η οποία να έχει σχέση με τον κόσμο του gaming και να τη δημοσιεύσει στο portal του Spotify.

Αναμφίβολα, η πρωτοβουλία του Spotify θα χαροποιήσει τόσο τους hardcore gamers, όσο και εκείνους που θέλουν να επενδύσουν μουσικά το χρόνο που θα παίζουν ένα παιχνίδι. Το σίγουρο είναι ότι πολλά gaming soundtracks είναι μικρά μουσικά διαμάντια και αξίζει να τα ανακαλύψετε.

ΠΗΓΗ:  pestaola.gr…