Αρχική Τελευταία Νέα 15Αυγουστος με πιθανότητες βροχης απο 0 – 60%. Μάθετε που θα βρεχει

15Αυγουστος με πιθανότητες βροχης απο 0 – 60%. Μάθετε που θα βρεχει

Εποχική χαμηλή πίεση και σχετικά ασταθείς αέριες μάζες επηρεάζουν την περιοχή. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με αυξημένη υγρασία, τοπικά κυρίως στα παράλια θα εμφανιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη μετά τα μεσάνυχτα. Άυριο ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος εκτός από τα ορεινά όπου τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει 30% πιθανότητα εκδήλωσης βροχής. Οι άνεμοι θα είναι κυρίως βοριοδυτικοί εως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, απο 30 εως 34 βαθμούς στα παράλια και στους 24 βαθμούς στην χιονίστρα.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη η περιοχή μας θα επηρεάζεται από ασταθείς αέριες μάζες. Τα πρωινά ο καιρός θα είναι παντoύ κυρίως αίθριος αλλά τις θερμές ώρες τις μέρας νεφώσεις που θα αναπτύσονται στα ορεινά θα δίνουν τοπικές καταιγίδες και θα κινόυνται βόρεια-βορειοανατολικά.

Η πιθανότητα βροχής στα ορεινά φτάνει το 60% ενώ σε περιοχές του εσωτερικόυ και πιο βόρεια στο 30-40%. Στα δυτικά, νότια και ανατολικά παράλια ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με πολλή ηλιοφάνεια και αυξημένη υγρασία. Πιθανότητα βροχής 0%. Η θερμοκρασία σημειώνει πτώση και θα κυμαίνεται κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, αλλα ο καιρός παραμένει σχετικά θερμός.

Για όσους θα κάνουν σούβλες σε ανοιχτούς χώρους σε ορεινές περιοχές υπάρχει η πιθανότητα να τους τα χαλάσει ο καιρός, οι βροχές αναμένονται μεταξύ τις 12:30 με 17:00 το απόγευμα.

kitasweather.com…